Forsiden > Ny teknik > 4K og UltraSuperSlow

4K og UltraSuperSlow

tirsdag 9. februar 2016, af Tom Dissing

Årets NAB2016, ser ud til at byde på næste naturlige udvikling.
Nu hvor alle alligevel er gået 4K, og enten allerede prodcuerer eller er på vej til at producere - for eksempel sport - i 4K, er der opstået et konkret behov for at kunne producere super slow motion på et eller flere kameraer, uden at det bliver alt for besværligt.
Her ville vi egentligt have skrevet uden at der skal mebringes en lastbil fuld af hardiske.
Det bliver desværre nødvendigt indtil videre.
Til gengæld lover I-Movix at deres Infinite system, kan netop det som den moderne broadcaster har brug for.
Der er et kamera, der er nogle håndtag.
Og der er et højt sikkerhedsniveau, der betyder at producer og hele produktionen blot kan nøjes med at afspille netop de sekvenser de har lyst til, uden at skulle ryste i bukserne over om det nu ligger på serveren.
Det lover I-Movix nemlig at deres Infinite system sørger for, forudsat at der er et I-Movix X10 kamera på plænen, der - for indviede - er et Phantom Flex4K, pakket ind i lidt mere funky plastik.
Ideen er uanset dette, ganske enkelt at tilbyde et system der kan levere UltraSuperSlow til alle 4K produktioner, uden at det bliver - alt for - besværligt.
Og nu hvor deres I-Movix X10 har været ude på en masse live produktioner, hvor det virkeligt har imponeret er tiden kommet til NAB2016, hvor et komplet - og gennemtestet - system, bliver vist frem, så alle kan få deres helet eget 4K UltraSuperSlow system, der - forresten - også kan HD, hvor der er hestekræfter til endnu flere FPS.
Så er du til UltraSuperSlow, er Infinite helt sikkert noget for dig.
Emeste udfordring er som pointeret at systemet ikke rigtigt eksisterer indtil dag.
Lige bortset fra at de - som vi forstår det - fortsat Live produktions tester det gear der ender med at blive til en Infinite på NAB.
Så det er garanteret muligt at få fingre i et system der kan alt det som Infinite kan, før NAB.
Der vil dog være detaljer der mangler.
Som vi forstår det er det planen at introducere the X10 UHD RF system, der bliver en slags grill bar, der sender - relativt ukomprimeret 4K i 1500FPS ( som eksempel ) via RF, hvilket kræver båndbredde nok til at grille flere måger på samme tid.
I-Movix er ydermere på vej med et X10 UHD system og mere, der grundliggende blot er add-ons så selv helt almindelige produktioner - uden de store udfordringer - kan stille med et eller flere X10 set til store begivenheder.
Som det bliver pointeret i det materiale vi har set kan systemet også bruges i HD sammenhænge, hvor Vislinks Clip-On 4 eller L1700 kunne være relevante.
Det fremgår ikke om de er på vej til at introducere systemer der “kun” er HD.
Gør de det, burde det være endnu mere relevant.
Og forhåbentligt lidt billigere at komme i nærheden af.
I-Movix er klar over at prisen er relevant, hvorfor de også er på vej med versioner der blot optager lokalt på kameraet, som OB vognen så kan afspille, når relevant.
Laurent Renard, CEO, på I-Movix siger:
-NAB2016 is the venue for the launch of Infinite, a brand-new radically innovative solution that provides unprecedented scalability and the flexibility to fit into any production workflow. At NAB well be showing the first version, based on the Phantom Flex 4K from Vision Research, with more than one hour of continuous non-stop loop recording in high-speed and in high resolution – and the revolutionary ability to operate in standalone mode without a production server, slutter han.
Det er muligt at læse mere om Infinite og I-Movix HER

Brand New X10 Product Line (NAB 2014) from I-MOVIX on Vimeo.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?