Forsiden > News > A+E Networks lander lidt mere i Norden

A+E Networks lander lidt mere i Norden

tirsdag 28. oktober 2014, af Tom Dissing

Størerrelsen A+E Networks, der blandt andet står bag kanalerne History og H2, har netop ansat deres første PR Manager for norden.
Han hedder Bo Andersen, og kommer til at stå for både Public Relations og som direkte kontakt til forretningspartnere og slutkunder i form af seerne eller forbrugere som størrelsen kalder dem i en pressemeddelelse.
Bo Andersen kommer til at arbejde sammen med Trade Marketing Manager Rikke Bo Lundberg, der startede tilbage i august.
A+E Networks har udvidet deres UK kontor med en lokal afdeling i København, der kommer til at stå for de såkaldte faktuelle underholdningskanaler i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Bo Andersen har tidligere været pressechef hos Viasat Broadcasting i London og kommunikationschef hos TV2 Sport og her på det sidste ansvarlig for produktkommunikation og sociale medier hos Viasat i Danmark.
Christian Høyer, Nordic Sales Distribution Director hos A+E Networks UK, siger:
-Bo er en erfaren kommunikationsmedarbejder, og vi er rigtig glade for at byde ham velkommen på holdet. Han kommer til at spille en vigtig rolle i den fortsatte ekspansion af History og H2 i regionen, slutter han.
A+E Networks, der er et joint venture mellem A+E Networks og BSkyB, tilbyder blandt andet kanaler som: History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD, H2 og H2 HD.
Selskabet blev etableret tilbage i november 1995 i England og er siden ude i over 90 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Europa, Afrika og Mellemøsten.
Kanalerne sendes på 19 sprog til mere end 85 millioner husstande.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?