Forsiden > Ny teknik > AX32 og DX32 kan lidt mere

AX32 og DX32 kan lidt mere

Det handler om Speaker Correction og lidt til

mandag 16. oktober 2017, af Tom Dissing

Hvis du ikke kender NTP Technology, er det sikkert fordi du ikke går og roder med high end lyd i det daglige.
Dem der gør, behøves omvendt ingen flatterende forklaringer af hvad AX32 og DX32 gør ved lyd.
Og nu hvor Berliner Synchron, der - sådan på det sidste - har synkroniseret 8000 film, og som idag optager i deres 5 studier på Neumann TLM 170/Sennheiser MKH 40, Sanken COS 11, Neumann U87 eller U67, også har opgraderet med en bunke AX32 og DX32’ere, har du gættet at vi er oppe i de tynde luftlag, hvor lyd spiller en væsentlig rolle.
Heldigvis har NTP Technology valgt ikke at sove, mens folk savler over deres produkter.
I stedet opfinder de hele tiden nye - supplerende - produkter, som for eksempel, den spritnye DAD Pro | Mon | 3 monitor control softwaren, der nu kan leve på en AX32’er, og som - når den bliver suppleret med en MOM hardware controller - kan fungere som en 64 channels Dolby Atmos og speaker-correction processing enhed.
Du har gættet det.
Det er her hvor selv erfarne lydfolk er nødt til at holde tungen lige i munden.
I erkendelse af at vi her på redaktionen ikke hører optimalt - det er noget med alder - overlader vi det til dig og dem der piller ved AX32 og DX32 i dagligdagen at høre hvor heldige de er.
SIkkert skulle det dog være at Pro | Mon | 3 er en rigtig heldig udvidelse af en allerede heftig løsning, der mere komplementerer end den udvider.
Bevares.
Der er ny funktionalitet.
Men da det “bara lige” var det der manglede, passer The Pro | Mon | 3 som en gammel og elsket handske med dine behov, i den del af lyd/musik produktions området.
Den er ydermere så ny at den først bliver vist frem på AES 2017 i New York her på onsdag.
Vi erkender ikke at være klar over hvor ny Version 3 af OS er, men da det er denne der betyder at det er muligt at styre selve hardwaren, The desktop Monitor Control Unit – “MOM”, formoder vi at softwaren er ny.
SPQ | Speaker Processor kortet, der er endnu et nyt hardware tiltag, giver fuld kontrol over 128 kanaler på en enkelt AX32, der problemfrit kan håndtere 1024 filtre på disse kanaler.
Alt bliver forresten regnet ud i 56 bit floating point calculation precision, hvilket giver et “garanteret” dynamic område på mere end 130dB.
Så uanset om det er et symfoniorkester eller et stereo, 5.1, 7.1.4, Dolby Atmos eller andet 3D lyd du roder med, skulle DADman 5.1, der kan mere end 5.1 være din ven.
Altså forudsat at hardwaren er tilstede.
Der er i den forbindelse - som vi læser det - nye features i forhold til Avid Eucon og MIDI, hvilket du må suse til New York for at høre mere om.
Ellers kunne du finde DAD Sales Director Mikael Vest, der tit er hjemme og passe butikken.
_
Han siger:
-In short, when combining the flexible routing, processing and control surface options with the ability to quickly save and recall setting, you essentially get a centerpiece that allows you to switch fast and efficiently between various workflows. Potentially, this can save significant amounts of valuable production time, starter han og fortsætter.
-Further, Pro | Mon | 3 and DADman 5.2 support 64 bit Apple OS X and Microsoft Windows which gives a more responsive feel, slutter han.
Som vi forstår det, er AX32 og DX32 nu - også - blevet endnu bedre venner med Avid Eucon 64 bit protocollen, bedst understreget af at de fleste Pro | Mon | 2 funktioner kan hentes via/over Eucon, hvorfor Avid S6, Avid S3, Avid Pro Tools Dock og the Pro Tools Control iPad app, problemfrit kan integreres i arbejdsgangen.
Hardware og software/licenser er som vi forstår det tilkøb, til eksisterende hardware.
Tal med NTP Technology om priserne, og hvornår du kan få fingre i nyhederne.
Vi er pænt sikre på at det ikke er muligt før engang på onsdag.
Læs videre her, hos NTP, eller her, hos digital audio.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?