Forsiden > News > Absolut og totalt frit valg hos Stofa

Absolut og totalt frit valg hos Stofa

fredag 18. marts 2016, af Tom Dissing

Folk der går og venter på “det frie valg”, kan se frem til dette, her den 31. marts.
Det eneste det kræver, er at du er Stofa kunde, og at du er frisk på et nyt produkt “MitTv”, hvor alle husstande kan vælge mellem - cirka - 100 TV kanaler, og vælge ned til en enkelt af gange.
Indtil videre ser det ud til at tiltaget starter i Århus, hvor kunderne der kan vælge mellem “de traditionelle tv-pakker” og “MitTv”, hvor du kun betaler for de kanaler du ønsker at have adgang til.
Årsagen til at det hele starter i Århus, er fordi at Stofa har arbejdet direkte sammen med “Antenneforeningen Aarhus” og deres 80.000 husstande, der allerede fra den 31. marts får muligheden for at købe ned til en enkelt kanal.
Ole Fruekilde Madsen, administrerende direktør i Stofa siger:
-Alle kender vist til irritationen over, at betale for noget man ikke bruger. Det tager Stofa nu konsekvensen af, og vi ser derfor rigtig meget frem til om få uger at lancere Stofa MitTv i Aarhus og dermed give tv-forbrugerne mulighed for kun at betale for det tv, de ser. Jeg vil gerne i dag sige tak til de tusindvis af kunder og samarbejdspartnere, der har bidraget til at skabe dette revolutionerende produkt. Sammen har vi nu taget det første skridt mod et mere moderne tv-marked, der uden tvivl vil udvikle sig voldsomt i de kommende år, slutter han.
Tilbudet bliver i den forbindelse ikke “alle kanaler”, men derimod muligheden for selv at bestemme hvilke - af omkring 100 kanaler - husstanden vil betale for at have adgang til.
Og da det ydermere bliver “uden binding”, vil det være muligt for kunderne at vælge netop de kanaler de ønsker, og - fra måned til måned - vælge dem fra de ikke længere ønsker adgang til.
Det er allerede nu muligt at vælge hvilke kanaler der interesserer.
Og her bliver det en smule interessant.
Stort set alle TV2, Discovery og MTG kanaler koster 40 eller 50 kroner om måneden, med TV3+ HD som undtagelsen, der er oppe på 89 kroner om måneden.
Læs mere her, hvor det ser ud til at fremgå af DRs kanaler og nabolands kanalerne er gratis, og at disse altså kan “tilvælges” gratis.
Ole Fruekilde Madsen fortsætter:
-Jeg er utrolig glad for den store interesse og opbakning vi har mødt fra programselskaberne og rettighedshaverne forud for lanceringen af Stofa MitTv. Vi er fuldt ud klar over, at Stofa MitTv kræver en ny måde at arbejde på i markedet, både for vores samarbejdspartnere og for os selv, men udviklingen går den vej og hvis ikke vi er med til at skabe fremtiden, er der andre der gør det for os, starter han og bliver suppleret af Kenneth Krabbe, direktør for betalings-tv hos MTG Dannmark.
Han siger:
-Det glæder mig, at vi har udvidet vores samarbejde med Stofa. For tv-seerne betyder det, at alle vores tv-kanaler, inklusiv at TV3 og TV3+ bliver tilgængelig i Stofas nye fritvalgs-univers. Vi ser det som en god aftale for begge parter, som sikrer kunderne mulighed for at se alt vores underholdning, eksempelvis vores unikke sports- og dansk producerede underholdning. Vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde med Stofa i de kommende år og til at være en del af det nye Stofa MitTv, slutter han.
Ole Fruekilde Madsen fortsætter:
-Vi skal huske på, at det store flertal af danskerne stadig er glade for deres tv-pakke og deres nemme adgang til de mest populære kanaler. De er fortsat kernen i Stofas forretning og derfor vil vi også fremover have fokus på at udvikle attraktivt indhold til vores tv-pakker. Dermed vil vi tilbyde en større bredde i vores tv-udbud, som både imødekommer dem, der ønsker frit valg og dem, der foretrækker en tv-pakke, slutter han.
Thomas Helbo, der er Stofa CTO forklarede på det netop afholdte Connected TV Summit, at forventningen er det blot er ganske få kunder der vælger “MitTv”, da “the main expectation being to change the perception of consumers about what they are being offered”.
For at kunne bruge det frie valg skal der lejes en box hos Stofa, der koster 75 kroner om måneden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?