Forsiden > Ny teknik > Adobe udvikler skyen

Adobe udvikler skyen

tirsdag 16. december 2014, af Tom Dissing

Alle der dagligt arbejder med de nyeste versioner af Adobes “cloud programmer”, bruger sikkert også en række af de indbyggede features, som for eksempel at gemme projektet i skyen, så der - i det mindste - findes en ekstra kopi.
Nu vælger Adobe så ellers lige at sætte turbo på den funktion.
Konkret i form af en række nye funktioner, der reelt betyder at det nu er muligt at dele “alle” Creative Cloud Libraries eller oprette nye, der kan deles.
Creative Cloud Libraries, der reelt først kom tilbage i oktober, betyder allerede at brugere kan dele deres foretrukne billeder, farver, skrifttyper og andet.
Nu kan de bare gøre det en del mere.
Så meget at det reelt bliver muligt at producere indhold til samme projekt, eller ligefrem dele af samme i programmer der understøtte det.
Adobe har indtil videre sluppet to videoer om emnet, der mest ser ud til at have fokus på de grafiske elementer, og derfor grafiske apps.
Spørgsmålet er om de her nye featyres kunne bruges i AE sammenhænge, eller andet der inkluderer levende billeder.
Folk der har brug for en dyb gennemgang kan læse videre her, eller blot tjekke de to nye videoer vi har fundet om emnet.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?