Forsiden > News > Alle hader Tinderbox

Alle hader Tinderbox

mandag 9. marts 2015, af Tom Dissing

Når det på et tidspunkt bliver sommer, kan en masse TV2 seere se frem til at kigge med, når “den nye musikfestival” Tinderbox åbner dørene i Odense.
TV2 vælger nemlig at gå ind i et såkaldt kommercielt partnerskab med denne festival.
En festival som - stort set - hele musikmiljøet har besluttet sig for at hade.
Tilbage i september kunne interesserede således læse:
Danske festivaler boykotter bookingbureauerne bag Tinderbox: Smukfest, Roskilde, Nibe og Jelling Festival er gået sammen om at vende bookingbureauerne bag den nye Odense-festival og Northside ryggen.
TV2 og folkene bag bag Tinderbox har dog siden fået vendt skuden, så både Robbie Williams, Calvin Harris, Major Lazer, The Prodigy, Ellie Goulding, Faith No More, The Cardigans og andre nu har lovet at kigge forbi.
Det kan nemlig godt være at alle de andre festivaler ikke bryder sig om den lille nye.
Musikerne er bare ligeglade.
Og så ender det jo med at publikum også er det.
Jacob Fischer-Nielsen, der er chef for afdelingen for Kommercielle Partnerskaber, siger:
-Tinderbox er en ny og spændende aktør på festivalscenen. Samarbejdet med Tinderbox giver TV2 nye muligheder for at få det store, musikinteresserede publikum endnu bedre i tale, og vi har store ambitioner, slutter han og bliver suppleret af Tinderbox festivalchef Brian Nielsen.
Han siger:
-At launche en helt ny type musikfestival som Tinderbox i Odense, der har et så ambitiøst indhold og ikke mindst musikprogram, er en stor opgave. Kommunikation og information til vort publikum er nøgleord for os. Med TV2 som mediepartner har vi en stærk national samarbejdspartner. Vi ønsker i samarbejdet at bryde rammerne, udvikle og opsøge nye platforme og formater til formidlingen af en festival og dens musik, starter han og fortsætter.
-Det kræver et stærkt partnerskab, en innovativ festival og en udviklingsvillig medievirksomhed. Derfor er Tinderbox og TV2 et ideelt partnerskab. Jeg ser frem til at komme i udviklingslaboratoriet, til glæde for vort store publikum, slutter han.
Festivalen er planlagt til at blive afviklet den 26.-28. juni i Tusindårsskoven i Odense.
Hvor Marie Key, Carpark North, D-A-D, Mø, De Eneste to, Rasmus Walter, Spids Nøgenhat og Lars H.U.G også kigger forbi.
Som vi forstår det handler problemerne mellem Smukfest, Roskilde, Nibe og Jelling Festival om at bookingbureauerne Skandinavian, Beatbox og tyske FKP Scorpio har kunne presse priserne nu hvor der er en ny festival, og - i princippet - både booke, og sælge samtidig.
Da det netop er Skandinavian, Beatbox og tyske FKP Scorpio, der står bag Northside Festival og Tinderbox.
Tinderbox har det til trods idag kunne annoncere 14 såkaldte EDM ( electronic dance music ) navne.
Her et af disse.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?