Forsiden > News > Aller prøver også med Advertising Funded Programming

Aller prøver også med Advertising Funded Programming

tirsdag 14. oktober 2014, af Tom Dissing

Aller Visuals, Aller Client Publishing og Hop Creek Entertainment har netop fået den gode ide at tilbyde alle interesserede adgang til en ny web TV serie, som spiller Jonas Schmidt og instruktør Tomas Villum står bag.
Formatet, der er en slags serie der tager sit udgangspunkt i “et nytænkende content marketing koncept”, tilbyder indhold mod at du bemærker at solbrillerne, location og alt andet er betalt af annoncørere.
Med andre ord ikke særligt forskelligt fra netop Advertising Funded Programming, der ser ud til at have inspireret Aller, der har holdt produktionsomkostningerne nede med hjælp fra annoncørere.
Konceptet der udelukkende er tiltænkt et liv på nettet forventes det til trods at kune nå ud til det samme antal seere ( det som de kalder for reach, red. ), hvilket Aller vurderer burde gøre annoncører interesserede.
Specielt hvis det bliver muligt a opfinde “en afslappet og relevant kontekst”, læs en serieform der fanger de unge.
Rune Bendixen, Head of Aller Visuals siger:
-Vi ser et stort potentiale i at udvikle annoncørbetalte web-tv-programmer, som en del af virksomheders content marketing-strategi. Udover at det er billigere at producere end traditionelt flow-tv, giver webformatet langt flere muligheder i forhold til at få indholdet til at leve i længere tid på flere forskellige digitale platforme og for at gå i direkte dialog med seerne. Samtidigt imødekommer vi den moderne bruger, som tilgår indhold fra mange forskellige platforme uafhængigt af tid og sted, slutter han.
Som eksempel nævner Aller “Tosset med ski” der er den første web TV serie fra Aller Visuals, der ikke overraskende handler om skiferie, der på 8 episoder af hver 8 minutter tjekker “den erfarne skiekspert Tomas Villum og nybegynderen Jonas Schmidt” ud på deres tur op og ned af løjperne.
Rune Bendixen forklarer videre:
-Formålet med ”Tosset med ski” er at underholde og inspirere de mange tusinde danske skiglade familier, der snart skal på skiferie, til at opdage nye destinationer. Hele serien er bygget op omkring passionen for ski, og i samarbejde med annoncørerne, samt Tomas Villum og Jonas Schmidt, har vi skabt et meget underholdende univers omkring skiferie og hvad der ellers følger med på en skitur til Alperne. Vi ved fra en lang række andre content marketing-formater, at kommercielle budskaber leveret som underholdning eller i anden relevant kontekst har meget stor gennemslagskraft, slutter han.
Da der er tale om “annoncør betalt” TV er Audi Danmark, Nortlander, LEGO Wear, Salomon og Den Danske Skiskole inde over produktionen, ganske som FEMINA.dk, Seoghoer.dk, BT.dk og tossetmedski.dk og Facebook - Tosset med Ski “sender” serien.
Som med andre serie tiltag på nettet, er det kompliceret at finde ud af hvor mange der så rent faktisk ender med at kigge med.
Det til trods er der premiere i uge 42, hvor Nyhavn Rejser og Kulturrejser Europa, som Aller også ejer garanteret tilbyder rejser til netop de destinationer som serien besøger.
Aller Visuals der er Allers produktionsselskab, har tidligere produceret Elle Style Awards og Reality Awards, leveret indhold til YouSee-kanalen samt udviklet en lang række reklamefilm.
Aller Visuals blev tilbage i maj 2014 en del af Aller Client Publishing der har hyret Camilla Wisøfeldt ind til at styre AFP ideerne.
Noget hun tidligere gjorde som projektchef på SBS Discovery Media og kontaktchef på Monday Media.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?