Forsiden > News > Amazon bag endnu en aftale

Amazon bag endnu en aftale

tirsdag 28. juni 2016, af Tom Dissing

Folk der har set den - såkaldte - erotiske thriller “The Girlfriend Experience”, som Steven Soderbergh står bag, kan se frem til lidt af en oplevelse.
Synes de filmen var heldig, er denne nemlig på vej i en serieversion, der - i første omgang - ikke kommer her til landet.
Og så næsten, alligevel.
Amazon Prime Video der i dette tilfælde er den Europæiske version, har nemlig investeret i serien “The Girlfriend Experience”, som den amerikanske broadcaster Starz har produceret.
Kender du ikke Starz, er det den broadcaster hvor der tit er mest nøgen hud, og helt sikkert mere blod end alle andre steder.
Sex og det der ligner er lidt den samme historie.
_
Derfor overraskede det ingen, da serien fik prmiere på denne kanal tilbage i januar.
Og nu hvor serien er på vej til Europa, kunne du tænkes at få øjnene i den, hvis du kigger forbi deres Engelske, Tyske Østrigske eller Japanske tjeneste, der har købt serien til eksklusiv distribution på disse markeder senere på året.
Aftalen der ser ud til at være netop så eksklusiv at ingen andre - end ikke i omegnen - af disse territorier, får lov til at distribuere/sende denne serie.
Dermed kunne serien let tænkes at få en sæson til, hvor den unge kvinde, der finder ud af at hun ønsker at tjene penge på en bestemt måde, kunne tænkes at få 13 andre episoder til at gøre det i.
Ledende rolle håndterer Elvis Presleys barnebarn, Riley Keough, der spiller en advokat studerende, der bliver draget ind i en verden fuld af svig, store penge og betalt sex.
En verden der fascinerer hende så meget at det kunne tænkes også at fascinere seerne, hvilket - må formodes - at være formålet med serien.
Blandt de andre medvirkende er Philip Fleishman, Lodge Kerrigan, Amy Seimetz, Gary Marcus og Jeff Cuban.
Filmen, der er basis for historien kom ud tilbage i 2009.
Og selv om at det er Lodge Kerrigan og Amy Seitmetz der er creators, er det fortsat Soderbergh, der er Executive Producer.
Her lige en promo for serien, der netop er kørt færdig i USA.

..mener

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?