Forsiden > News > Amazon er ved at være på plads

Amazon er ved at være på plads

Det fejrer de med Hand of God S2

fredag 17. februar 2017, af Tom Dissing

Enkelte vil have bemærket at Amazon har introduceret deres streamtjeneste i 200 nationer. Og i den forbindelse også her i landet.
Desværre kunne dem der var tidligt ude, hurtigt konstatere at Amazon Prime Video stort set ingen rettigheder havde ( her i landet), hvorfor der derfor stort set intet var at se på deres tjeneste, ud over en masse film, og en del serier, der ikke var helt nye.
Det har de så fået gjort noget ved nu.
Og da de håber på at “Hand of God” seriens sæson 2 kan få en masse til at investere, åbner de op for denne sæson til “at binge” den 10. marts.
Tjenesten har dog stadig en række “underlige” udfordringer. Som i tilfældet med “Sneaky Pete”, der åbnede i USA, men ikke andre steder.
Kort efter var 1 episode her i landet ( hvilket var den pilot der var ude i maj 2016, red. )
Et par dage senere kom alle 10 episoder af serien, der siden har landet flotte 8,5 “stjerner” på IMDB.
Tilbage til “Hand of God”, må man formode at dem der allerede har set serien, der har Ron Perlman i den ledende rolle som “The hard-living, law-bending king of San Vicente”, kendt som “Judge Maximum”, allerede glæder sig.
Andre, kan se frem til en historie skrevet af Ben Watkins, der tidligere har skrevet det meste af “Burn Notice”, der fortæller historien om Judge Maximum der igen skal ud i en større “fight”.
Blandt årsagerne til at de nye Amazon serier er interessante, er det fordi Amazon prioriterer dem, og giver dem nærmest ubegrænsede budgetter, forstået sådan at historien er prioriteret.
Bevares, der er sikkert flere Netflix serier der har større budgetter. Amazon ser dog ud til at være ved at komme efter dem.
Uanset dette, er det - formodentligt - tilfældet at en enkelt Netflix eller Amazon episode koster det samme som en hel DR1 drama sæson.
Og i en verden, hvor “flot” UHD og HDR produceret drama sælger billetter, er der da heller ingen grund til at spare.
Budget og seertal ser nemlig ud til at være nært tilknyttet.
Amazon skriver i deres pressemateriale at det er muligt at se promoer for den kommende sæson, på deres sider.
Det er - heller - ikke tilfældet.
Skal du se en promo for sæson to, skal du på YouTube, da Amazon fortsat ser ud til at slås med geolåste sider, hvilket konkret betyder at Amazon.com/handofgod, som eksempel ikke fungerer her i landet.
Desuden ser det ud til at du ydermere skal være kunde, for overhovedet at se en promo for serierne.
Når det er på plads, ser Amazon ud til at være den nye dreng i klassen, lige ind til Apple kaster sig ind i et lignende eventyr.
Her hjemme er det uanset hvad, muligt for danske kunder at se den første sæson af omtalte “Hand of God”, og - snart - “Z: The Beginning of Everything”, Woody Allans “Crisis in Six Scenes” og endelig “Goliath”, der i alle tilfælde er serier der - ser ud til - at være tænkt som serier til “alle 200 nationer”.
Joe Lewis, der er Head of Comedy and Drama, Amazon Studios, siger:
-We are excited to give Prime members the answers to the mysteries of Hand of God season one, starter han og fortsætter.
-We are hopeful that this final chapter will be a satisfying one for fans of the series, slutter han.
Kunder hos Amazon kan ydermere opleve en pænt heldig streamkvalitet.
Deres “bedste” 1080P streamkvalitet er nemlig oppe på 6,84GB i timen, hvilket cirka svarer til heftige 16,32 Mbit/s.
Vi er ikke klar over om kvaliteten vokser når der afspilles Ultra HD HDR.
Men det må man formode er tilfældet.
Her promoerne på deres nyeste serier.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?