Forsiden > News > Arkena vinder pris for “accessible digital culture”

Arkena vinder pris for “accessible digital culture”

torsdag 28. maj 2015, af Tom Dissing

Hvis du fortsat ikke kender Arkena, er det et af de selskaber der har været med længe i forhold til streaming og andet, herhjemme såvel som globalt.
Så længe at de som andre “streamere” eller selskaber med specialviden indenfor området, har udviklet deres egen “platform”, der betyder at det er muligt at for kunder at købe en færdig pakke og med udgangspunkt i denne enten tilkøbe flere tjenester eller andet.
Noget som FAD eller The Finnish Association of the Deaf har gjort.
Og selv om at det siger sig selv, så er det først nu - efter at Arkena har været inde over - at FAD endelig er kommet online på den helt rigtige måde.
Riitta Vivolin-Karén fra FAD siger:
-We thought that if nobody else is doing it, we will starter hun og fortsætter.
-We are very pleased with our cooperation with Arkena and hope that this award will help promote the platform going forward slutter hun.
Og det er her Arkenas platform kommer ind i billedet.
Størrelse kan nemlig problemfrit håndtere de - foreløbigt - mere end 300 titler der er i deres “katalog”, som de døve kan se og “høre” via en ny FAD online tjeneste.
En tjeneste der netop har fået en Jodi Awards 2015 for “accessible digital culture”.
Prisen der oplagt nok handler om at give “disabled people access to information, learning and culture” og “best use of technology” tilfaldt altså - næsten - Arkena, der i andre sammenhænge streamer netop så OTT at det er til at blive helt rundtosset af.
Som vi forstår det er Arkena også relativt aktive her i landet også.
Blandt andet med en større løsning til en større institution som er redaktionen bekendt, men som de åbenbart ikke mener skal være til at finde på deres site.
Så indtil det sker, må det være meget hemmeligt.
Omvendt er det muligt at læse heromkring at de blandt andet har en enkelt kunde som håndterer mere end 5 milliarder “streams per month” for.
Så der sker ting og sager i den butik.
Her lige et klip fra Finland, hvor de viser at de skam også har en slags nyheds TV kørende.
Altså ud over deres nye “online bibliotek” der kan lidt mere.

 

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?