Forsiden > Ny teknik > Arri SkyPanels som Lanterne

Arri SkyPanels som Lanterne

Født til S30 og S60

fredag 15. september 2017, af Tom Dissing

Hvis du ofte har brug for det der herlige top lys, der - grundliggende - bare giver en blænde eller 2 i toppen - har du sikkert - ofte - været ude i sære konstruktioner med Grid Cloth og en masse lamper.
Det behøves du ikke mere.
Arri og Chimera har nemlig talt sammen her op til IBC2017.
Og fundet frem til at det kunne være på sin plads med en såkaldt “Lanterne” til SkyPanel S30 og S60.
Fordelene ved at montere sådan en på en S30 eller en S60, er oplagte.
Pludselig er lyset i “lokalet” lækkert, blødt og en eller flere lamper vil give nok lys til at selv store studier, eller lokations uden ordentligt loftlys, pldselig ligner et “studie”, bare du finder en måde at hænge en eller flere SkyPanels op.
Kreative kan supplere op med at give lamperne farver, eller andet, og på den måde kreere helt røde eller blå rum, hvis der skal produceres en psykedelisk dokumentarfilm.
Husk at de kan blinke, hvis relevant.
Henne i virkeligheden, giver disse “Lanterner” muligheden for at skabe lys der ellers krævede en del timer, eller - som på location - tidligere krævede 10-20 HMIer til at står og sprøjte ind gennem ruderne.
Nu kan det klares med et par - eller 5 - SkyPanels med den nye Chimera Lanterne.
Hysteriske lysfolk kan - bedst af alt - også få fingre i “skørter”, der på engelsk hedder “skirt”, der sørger for at lyset bliver afgrændset pænt.
Det hele ( skørtet ) kan så ellers justeres med zippers og Velcro, hvilket betyder at det - næsten - ikke er nødvendigt med flag.
Det er nok fortsat smart at de er med i vognen, da blødt toplys, pludselig kan defineres, nu hvor det er blevet så relativt simpelt at montere flot top lys.
Som vi læser det, er Chimera - indtil videre - kun ude med lanterne til netop SkyPanels.
Et gæt herfra er at den lanterne der findes til Area 48 vil kunne bruges - næsten - på samme måde.
Ellers kommer der sikkert også snart en fra Chimera til denne.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?