Forsiden > News > Atomos er i hvert fald på LLB Sweden

Atomos er i hvert fald på LLB Sweden

tirsdag 17. marts 2015, af Tom Dissing

Hvis du stadig ikke lige er slået et smut til Stockholm, og dermed til LLB, der også er kendt som Ljud, Ljus och Bildmässan 2015, er det måske på sin plads at overveje det.
Også selv om at messen kun kører idag, imorgen og dagen efter.
Det er jo ikke specielt at kommme derop.
Ganske morsomt ser det ud til at Atomos har planer om at vise lidt nyt frem på netop LLB.
Tony Trent, Atomos CMO siger:
-We are keenly aware of the number of imaging creatives who are breaking into film and video and LLB and The Photography Show ( i Birmingham et par dage senere, red. ) are great platforms to explore those relationships, starter han og fortsætter.
-We are also pleased to support Global Distribution, who have a well established reputation with dedicated and knowledgeable staff, slutter han og bliver suppleret af Keith Warburton, Founder at Global Distribution.
Han siger:
-Atomos products are so feature rich they are the “must have” Swiss army knife for any creative professional. It is truly pleasurable seeing the brand that is Atomos accelerate with such velocity and photographers embracing the new Shogun 4k monitor/recorder with so much enthusiasm, slutter han.
Størrelsen kunne for nyligt, BVE i London tilbage i februar vise at de nu ogsp kan håndtere Avid DNxHR i 4K, hvilket reelt ikke er muligt andre steder.
Atomos har siden bekræftet at de har planer med 3D LUTs og 4KUHD til HD ( Down Converting ) nu også er en “onboard” feature.
Alt samme noget du kunne vælge at suse til Sverige for at høre, med mindre at en af dine lokale hardware-venner har en kommentar så du slipper for at tjekke Stockholm ud.
Der er i følge Atomos over 10.000 Atomos enheder ude i markedet, og de håber på at en masse er friske på at købe en eller flere Shoguns der jo både er og kan 4K/HD Monitor/Recorder med 12G SDI og 4K HDMI og SDI til HDMI og HDMI til SDI conversion.
Læs videre om Atomos gear her eller tjek dem ud oppe i Stockholm, hvor der altså også er en bunke andre udstillere.
Læs mere om LLB her
Det er muligt at snyde lidt og hente deres app og på den måde se hvad der sker deroppe helt uden at være der, her
Her lidt lir fra Atomos, der ser ud til at understrege at det er muligt at optage en hulens masse detaljer ned på deres nye Shogun.

Atomos Shogun Show Reel - BVE 2015 4K from Atomos Video on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?