Forsiden > Ny teknik > Avit prøver også i København

Avit prøver også i København

mandag 21. oktober 2013, af Tom Dissing

De fleste kender garanteret problemerne med at få et kamera, computeren og en storskærm til at spille sammen, eller har bare oplevet at der altid er "et eller andet" der går galt når det hele ellers bare burde virke.
Her kan LYNX hjælpe.
Så meget at AVIT, der har argenturet, mener at det er på tide at du hører om de mange LYNX produkters fortræffeligheder.
Det handler med andre ord om de convertere, splittere, og distributions muligheder du ikke lige vidste at du har brug for, som LYNX altså mener at de kan løse for dig.
Og da James Merchant fra LYNX kigger forbi AVIT-Systems København her den 31. oktober fra klokken 9 til 11, burde det være muligt for interesserede at kigge forbi og lære en masse om blandt andet LYNX Yellobrik.
Så, hvis du ikke kender til de her "Glue-produkter" er Haydnsvej 2, sidst på måneden en oplagt ide.
Blandt de broadcastere der allerede har investeret er TV2 Bornholm.
Herfra siger teknisk chef Carsten Ager:
-Da vi skulle opgradere vores infrastruktur til HD, valgte vi at bruge LYNX, da vi har haft gode erfaringer med LYNX gennem flere år, og vi er afhængige af et robust og fleksibelt produkt, der kan "levere varen” i et presset produktionsmiljø, slutter han.
Se selv om det er rigtigt den 31. oktober i København.
Du melder dig til på pot@avit-systems.dk.
Vil du vide mere, kan læse mere her.
Vi har fundet en promo for 1813eren, der kan en masse med HDMI og SDI, som eksempel.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?