Forsiden > News > BBC flytter ind hos Nordisk Film

BBC flytter ind hos Nordisk Film

torsdag 18. februar 2016, af Tom Dissing

Når BBCWW, der er kort for BBC Worldwide flytter ind hos Nordisk Film, hænger det mest sammen med at de har planer om at følge deres formater på lidt tættere hånd, og lige se om der skulle være plads til et - eller flere - af deres andre formater på DR eller TV2 også.
Detaljen er nemlig at Nordisk Film TV allerede er pænt gode venner med BBCWW.
Det er nemlig BBCWWs format “The Great British Bake Off“, der herhjemme kendes som “Den store bagedyst”, der hitter så meget at BBCWW nu har fået mod på at starte et kontor op her i landet for at se om der er plads til andre af deres formater.
Enten her i landet eller i et af de andre Nordiske lande.
For eksempel hvor Nordisk Film TV også er aktive.
Der er fortsat ikke sluppet meget ud om hvorfor BBCs såkaldte “commercial arm” pludselig etablerer sig her i landet.
Det er dog særdeles sandsynligt at de netop har landet et - eller flere - andre formater, der nu går i produktion, hvorfor BBC vælger at etablere et kontor i “lokalområdet”.
Enten for at holde øje, eller for at assistere med produktionen, der jo med Nordisk Film TV, der ejes af Banijay Group, sagtens kan være i Norge, i Sverige, eller her i landet.

Der skulle være ansat eller “udpeget” lokale TV folk til at hjælpe, eller - måske endda - arbejde direkte for BBCWW på deres nye faciliteter ude i Valby.
Her et hjemmelavet spinn-off af “Den store bagedyst”, hvor en tidligere medvirkende prøver på at sælge nogle produkter på YouTube.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?