Forsiden > Ny teknik > BBS på vej med ny 4Bank

BBS på vej med ny 4Bank

Fylder intet og giver kun 4000 lumen

torsdag 17. august 2017, af Tom Dissing

Folk der går og fedter med portrætter og andre billeder, der skal have et herligt look, ved at det ofte er relevant med mindre lamper, der lige giver en kant, eller bløder et ansikgt op “på den heldige måde”.
Det kunne en ny “compact 1foot 4-Bank fixture” godt tænkes at gøre.
Bedst af alt er der tale om en enhed der bare vejer ( cirka) 1,5 kilo og som bare er cirka 4,5 cm dyb.
Dermed er der dømt lille bitte, og stadig nok til et krydslys, eller - hvis du er til tre lamper - til to bløde i fronten og en pæn i nakken.
Nyheden, der - som vi forstår det - bliver vist frem på IBC2017, bliver suppleret op med en række produkter, der betyder at nyheden ikke kommer til at stå alene.
En nyhed, der - lidt til forskel fra BB&S Area 48 - kommer med “fixed” farve temperatur.
Årsagen er naturligvis at den nærmest intet koster, og at du alligevel skal have en pose af dem, når du handler.
Den nye/kommende “1bank” der baserer sig på deres Pipeline Remote phosphor principper, kommer derfor både i 3200°K, 4300°K og i 5600°K versioner, hvilket betyder at du kan bruge dem i ren rød, ren blå og i blandingslys.
Og nu hvor de bare trækker 40 Watt og giver 4000 lumens ved 98 TLCI, er det ligefør du kan trække den med batteriet fra din mobil.
Hvis du overvejer at bruge nyheden i studie sammenhænge, eller som mobilt “studie system”, lanceres der samtidig en BB&S 48V 4-way Controller med DMX, der reelt er en strømforsyning til 4 “1banks”, der hver ( max ) trækker de omtalte 40W per kanal.
Omvendt.
Nu hvor der også kommer ( er de ikke allerede ude ? ) en serie 2fods 2Banks kan disse også trækkes på denne BB&S 48V 4-way Controller.
Løsningen skulle garantere flicker-free dimm, helt ned til 5 procent, hvilket jo kun er teori, da det jo er umuligt at at belyse noget som helst der kører flere FPS med 200 Lumen. ( 5 procent af en lampes lys, red.)
Som vi forstår det, er der allerede 2fods 2Bank, 3fods 4Bank, 4fods 4Bank, diverse Reporter Kit, Pipeline RAW løsninger ude på markedet, der nu bliver suppleret op af denne 1fods 4Bank løsning, der i følge denne US pressemeddelese skulle ende med at koste 595 dollars, hvilket er så lidt at et reporter sæt, burde være fire lamper og den omtalte BB&S 48V 4-way Controller.
Læs mere heromkring, hvor der - ind i mellem - står mere end på deres Europe site her.
Her lidt video.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?