Forsiden > News > Bacon hyrer Martin Garde Abildgaard ind

Bacon hyrer Martin Garde Abildgaard ind

fredag 10. oktober 2014, af Tom Dissing

Folk der skal have lavet lidt sjovere og - tit - meget dyre - reklamefilm, ringer ind imellem til Bacon, der er kendt for at kunne få det hele til at blive lidt federe.
Noget de klarer ved løbende at udvikle deres bunke af kontrakter med kreative instruktørere som Martin Garde Abildgaard, der nu er en del af deres RAW pulje.
En gruppe instruktører vi gætter på er lidt unge i det, og fuld af ideer, der er “ligelowli” vilde i forhold til hvad den typiske reklamekunde leder efter.
Fusionen af gode - og nye - ideer og etablerede kunder har det dog med at resultere i nogle sjove resultater.
Noget Martin Garde Abildgaard har understreget hos Strix hvor han var kreativ direktør, ganske som han har været udviklingsredaktør på TV2.
Han har desuden været inde over udvikling af en masse TV koncepter, til både lokalt og internationalt brug.
På det sidste har det dog handlet om instruktør arbejde på alt fra musikvideoer til kunstfilm og de der “lidt vildere reklamefilm” for blandt andet Sony, Acne, Illums Bollighus, Rapha, A Race Against Breast Cancer, Lakrids by Johan Bülow og Vans.
Martin Garde Abildgaard har som en af de få danske instruktører været på forsiden af SHOTS, der er et site der udelukkende beskæftiger sig med “fede reklamefilm”.
Og hvor det er en livsoplevelse for de får der kommer på “forsiden”, har Martin Garde Abildgaard været forbi denne hele tre gange i år.
Noget han kom med “The Root” for Lakrids by Johan Bülow, “Light” for Illums Bolighus og endelig “Bold is Beautiful” for A Race Against Breast Cancer.
Han siger:
-Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Bacon og få mulighed for at arbejde sammen med de ekstremt dygtige mennesker, der findes der, slutter han.
Han bliver en del af gruppen RAW, der ud over ham består af Adam Bonke, Oliver Knauer, Ada Bligaard Søby og Tobias Gundorff.

Illums Bolighus "Light" (45 sec.) from Martin Garde Abildgaard on Vimeo.


ARABC "Bald is beautiful" (60 sec.) from Martin Garde Abildgaard on Vimeo.


Lakrids "The Root" (45 sec.) from Martin Garde Abildgaard on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?