Forsiden > Ny teknik > Bico lysfest den 22 og den 24. maj

Bico lysfest den 22 og den 24. maj

mandag 13. maj 2013, af Tom Dissing

Hvis du stadig ikke har fået helt styr på LED lys, tilbyder Bico at du får det i en fart, her den 22 og 24. maj.
Og selv om at det vil være muligt at være med begge steder, ser det ud til at den 22. maj er til kollegaerne i Jylland, da denne dag er i Århus, mens den 24. maj er i hovedstaden.
Det hele handler uanset hvad om lys.
Og da LED lys stadig er nyt for de fleste, kigger Bico blandt andet på hvilke hvad der dur og til hvad.
Konkret vil der derfor være produkter fra et utal af leverandører, hvor du ved selvsyn kan få tjekket op på alt fra de nyeste teknologier, til de mange "fagudtryk" der følger med, når det handler om LED lys der jo let kan have for lav en CRI værdi, som eksempel.
Alt sammen noget du med garanti kan få meget mere at vide om, hvis du kigger forbi lysfesten hos Bico her den 22 eller den 24. maj.
Blandt de - meget - kloge hoveder der kigger forbi er Alan Roberts, der har været med til at udvikle nye målemetoder af LED lys der nu er den måde EBU (European Broadcasting Union) måler LED lys på.
Noget som Alan Roberts kigger forbi og taler om.
Læs mere her.
Hvor du kan se at arrangementet i Århus bliver afholdt på Teater Refleksion, mens det i København bliver afholdt på Folketeatret.dk.
Der er deadline for tilmelding den 16. maj.

..mener

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?