Forsiden > News > Bico skifter navn til Atendi

Bico skifter navn til Atendi

onsdag 16. december 2015, af Tom Dissing

Hvis du er vant til at handle i Bico Professionel vil du fra årsskiftet opleve at firmaet har skiftet navn.
Selskabets nye navn bliver til Atendi, hvilket hænger sammen med et nyt såkaldt strategisk samarbejde med norske Elektrik Solutions.
Og for at starte et fælles sted, vælger hele konstruktionen - Bico/Elektrik - altså at skifte navn til noget helt andet.
Bico, der fortsat hedder Bico, lover dog at de enkelte kunder ikke vil kunne mærke forskel.
De kommer fortsat til at møde de samme dygtige medarbejdere og produktsortiment, ganske som alt andet forventes at ligne sig selv.
Planen ser ligefrem ud til at være at udevide.
Elektrik Solutions og Bico - der fra årsskiftet - vil være kendt som Atendi, åbner nemlig også en afdeling i Sverige, hvor de svenske agenturer de to - nu en - størrelser er i besiddelse af.
Blandt disse, der skulle være specielt relevant i det svenske er Martin Audio.
Den nye svenske afdeling bliver ledet af Isac Alkstrand, der har mange års erfaring med netop de områder Bico og Elektrik Solutions opererer på.
Håbet er at de mange kompetencer fordelt på flere markeder og lande, kan give Atendi muskler til at løse de stadig mere komplekse opgaver kunderne løbende stiller leverandørere som Elektrik Solutions og Bico, nu - snart - Atendi.
Det er muligt at kontakte Mogens Gewecke og høre mere om udviklingen. Prøv alternativt Søren Jørgensen, de sidder på 283517..95/96.
Folk der ikke allerede har googlet det, kan ikke vide at Atendi, er esperanto, med base i latin, der - naturligvis - betyder “Expect more”, konkret “expect”.
Som Bico skriver det er det planen at deres kunder og leverandører “…altid kan forvente mere, når de samarbejder med os…”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?