Forsiden > Ny teknik > Bluefish444 også ude med 4K hardware

Bluefish444 også ude med 4K hardware

tirsdag 14. oktober 2014, af Tom Dissing

Et af de mere oversete firmaer ved årets IBC2014 havde det til trods en nyhed med, der burde have fået flere til at tjekke deres gear ud.
Nyheden der konkret hedder Epoch Neutron, der findes i både fuld størrelse og i en Low Profile version, kan - og det er såmænd her det bliver interessant - håndtere ukomprimeret 4K/2K/HD/SD SDI I/O
Noget der kan opsummeres til at 4K i 60p I/O ikke længere er et problem, bare du monterer et sådan kort til hver 4K60P strøm.
Kortet er dermed som født til alt fra digital intermediary, digital content creation, video servere, encoding, decoding eller streaming af MPEG eller H.264 i alt fra live situationer til andet under Windows, Linux eller OSX.
Selskabet bag det hele, Bluefish444, er allerede kendte for netop at producere bunker af high quality uncompressed 4K/2K/HD/SD SDI video kort, der altså nu bliver toppet af the Epoch 4K Neutron.
Porte er ikke overraskende 3x BNC der kan håndtere to simultane strømme af 2K/HD/SD eller 4K60P.
Der er support for 3G SDI I/O.
Er du til HDMI, er der en 1.4a mini connector, der - som eksempel - kan bruges til HDMI monitoring i 4K/2K/HD/SD, alt efter ambition og behov.
Der kan monteres ligeså mange kort som der er brug for i store servere, så der kan flyttes 4K i multistrøms sammenhænge.
Og da kortene er født til 12 bit processering af SDI, er det altså blot et spørgsmål om at få investeret i et par F65ere, bunker af SSD diske, eller hvad du nu lige mener der skal til, for at flytte 4K i 12 bit.
Da det hele er ret langhåret leveres kortene med et såkaldt SDK der kan rette kortet ind til et utal af produktionsformer, dog udelukkende i SDI.
Soom eksempel er der en 4x4x33 bit fully programmable colour matrix i den pakke.
For lige at give et billede af hvor vi er henne er kortene ydermere bundlet med Adobe Creative Cloud 2014, Avid Media Composer 8, Assimilate SCRATCH v8.1 & SCRATCH LAB, The Foundrys Nuke og endelig Drastic Technologies 4K Scope.
Bluefish444 selv står bag Symmetry DI & 3D I/O, samt Bluefish444 Fluid Ingestore og DNxHD Ingestore applicationerne, der dog skal tilkøbes.
Specs er:
SD\HD 1.5G\3G
Dual Link\Quad Link
8/10/12-bit 4:4:4:4/4:2:2:4 SDI
HDMI 1.4a
SD/HD/2K/4K/3D Frame Packing + Deep Color
Genlock
HANC/VANC
Windows/DirectShow Filters/Mac OS X/Linux API
16 channels of Embedded Audio I/O per SDI
8 Channels of AES ID3 I/O(unbalanced, BNC)
2 channels -10DBU Output (Unbalanced, RCA)
Priserne starter ved 1695 dollars i OEM versioner.
Læs videre her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?