Forsiden > Ny teknik > BoinxTV nu lidt sjovere med en Blackmagic Design ATEM Switcher

BoinxTV nu lidt sjovere med en Blackmagic Design ATEM Switcher

torsdag 26. februar 2015, af Tom Dissing

I disse tider hvor kufferter fulde af TV studier nu er blevet så små at selv meget små kvinder kan bære dem, er BoinxTV stadig fokuseret på at småt er godt.
Så småt behøves det dog ikke at blive.
Og nu hvor deres nyeste BoinxTV ide eller pakke, nu er blevet lidt smartere, men altså ikke vildt meget mindre, er det da herligt at vide at det nu er muligt at have et ATEM Production Studio 4K studie i en stor Fjällräven.
Det eneste der ydermere kræves er en lastbil til kameraer, lyd, kabler og alt det andet der jo er en del af selv meget små flerkameraproduktioner.
Stadig.
Selve BoinxTV løsningen, der baserer sig på Blackmagic Designs ATEM Television Studio, fylder ikke meget. Og softwaren skulle i følge producenten være plug-and-play i en simpel Mac baseret pakke, der inkluderer ligeså mange live kameraer som der er indputs, video i endnu flere opløsninger end du har fantasi til at kende, billeder, 3D, 2D og lyd, hvis det skulle være relevant.
Bastian Wölfle, fra Boinx siger:
-Many customers have asked us if there is a graphics solution to interface directly with Blackmagic Designs switchers – so we built one, starter han og fortsætter.
-Using the ATEM SDK, we were able to replicate almost the exact same control surface functionality as seen in Blackmagic Designs ATEM Software Control into BoinxTV, eliminating the need for a separate ATEM controller console. This also offloads a great deal of heavy-lifting onto the Blackmagic Design switcher, giving BoinxTV users vastly improved computing power, which means a faster workflow and more powerful graphics, slutter han.
Som vi forstår det er det såmænd også muligt at få en ATEM switcher med BoinxTV til at spille med eksisterende broadcast gear, der jo ellers er kendt for at have det bedst med gamle venner.
Det eneste det kræver er derfor en halvny mac med pænt nyt OSX software, og et enkelt HDMI eller SDI capture device, så ATEM kan se noget som helst.
Den eller de konfigurationer du kunne tænkes at være interesseret i kunne du - for eksempel - opleve her, hvor Stjernholm & Co har afsat en hel dag til at tale med dig om alt fra SD til 4K produktion.
Bedst af alt er prisen for BoinxTV sat til nærmest vanvittige 99.99 dollars, hvilket dermed er prisen for fremtiden TV studie.
Som vi forstår det er det allerede nu muligt at styre en ATEM mikser fra en Ipad eller via en fysisk Controller.
Her Boinx egen forklaring på hvad deres BoinxTV kan.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?