Forsiden > News > Boxer TV lover totalt frit valg

Boxer TV lover totalt frit valg

mandag 1 februar 2016, af Tom Dissing

Fra den 1. april lover Boxer TV at forbrugerne får det “ultimativt frie valg”, konkret i form af “frit valg på alle hylder”, da kunderne fra dette tidspunkt vil kunne nøjes med at abonnere på netop de kanaler husstanden ønsker at betale for.
Årsagen er - naturligvis - at både politiker og forbrugerrådet Tænk længe har været ude for at pointere at der end ikke eksisterer et frit valg, idag.
Det vil der gøre efter den 1. april lover Boxer TV, der fra dette tidspunkt vil sælge alle kanaler alene for 29 kroner stykket, eller mere.
Administrerende direktør, Ulf Lund siger:
-Vi åbner fra 1. april for, at alle 30 kanaler, vi distribuerer, kan købes enkeltvis, starter han og fortsætter.
-Boxer er allerede længst fremme med frit valg, men nu går vi hele vejen. Det er faktisk det, som politikerne har ønsket, vi gør nu, slutter han.
Ikke overraskende vil de kanaler med sportsrettigheder, fortsat koste en del mere.
Priserne er i den forbindelse end ikke kendt endnu, da der jo er en del konkurrence på netop disse.
At Boxer TV ellers er kendt for - sådan cirka - at have de samme priser som Kabel TV distributørerne, har i den forbindelse ike betydet at Boxer TV har tjent penge.
Nærmest tværtimod.
-Vi har til dato ikke haft et rigtigt overskud i Danmark, men vi er stort set kommet i nul nu. Nu er opgaven, at vi skal have et solidt overskud i 2020. Ellers vil vi ikke forny koncessionen, slutter Ulf Lund som forklaring på, hvorfor Boxer TV, der ejes af den svenske stat ændrer deres strategi.
Boxer TV vil i forbindelse med deres salg af TV kanaler i løs vægt tilbyde at disse kan købes til alle platforme, så unge der blot har en tablet eller en mobil med et behov for at se Kanal5, kan nøjes med at købe adgang til denne kanal.
Cheføkonom Martin Salamon, fra Forbrugerrådet Tænk, der flere gange har været ude for at pointere at det tidligere lovede frie valg, blot var falsk markedsføring.
Så udtalt at er i den forbindelse Tænk rent faktisk ikke tror på det frie valg før Forbrugerrådet konkret har nærlæst det/de tilbud Boxer TV er på vej med.
-I dag er der stadig bindinger, så du skal købe én kanal, hvis du virkelig gerne vil have en anden. Vi skal se, om de bindinger faktisk forsvinder helt, og om priserne er helt hen i vejret, starter Martin Salamon og fortsætter.
-Indtil alle tv-forbrugere har reelt frit valg, så bør politikerne have det her på nethinden, fortsætter han.
-De (distributørerne) er i et krydspres, supplerer Dennis Christensen, fra DR-medieforskning og fortsætter.
-Lige nu taler vi om frit valg af tv-kanaler. Men det næste logisk skridt bliver frit valg af tv-programmer. Hvorfor skal man betale for hele TV3, når man kun vil se Robinson Ekspeditionen og Paradise Hotel? slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?