Forsiden > News > Boxer går ind i bredbånd via kobber markedet

Boxer går ind i bredbånd via kobber markedet

tirsdag 24. marts 2015, af Tom Dissing

Hovedparten af nationen ser ud til at være godt tilfredse med deres “internet udbyder”.
Dette forstået sådan at de har overordentligt svært ved at skifte.
Specielt hvis de har et af de mange såkaldte kombinations eller duo -produkter, hvor de både køber bredbånd og kabel TV hos den samme udbyder.
Det vil Boxer TV nu til at gøre noget ved.
Naturligvis ikke til en bedre pris.
Ideen er blot at give forbrugerne muligheden for at købe det samme produkt hos dem også.
Nyheden, som Boxer lancerer idag, er muligheden for eksisterende kunder at - også - købe at købe bredbånd hos Boxer til 239 kroner om måneden, i stedet hos den udbyder der allerede bruges.
Og da det er planen at tilbyde produktet over kobber, ser dette tilbud ud til at være tiltænkt de husstande der allerede betaler “en del” for at have adgang til Internet via bredbånd og TV via en pakkeaftale.
Pierre Helsén, der er konstitueret administrerende direktør hos Boxer TV A/S forklarer:
-Vi har længe registreret, at kunder var interesserede i at skifte til Boxer, men holdt sig tilbage, fordi de ikke kan flytte både tv og bredbånd fra deres nuværende udbyder. Det har været en hæmsko for Boxer, at vi ikke også har kunnet tilbyde bredbånd, så det er vi glade for, at vi nu kan, starter han og fortsætter.
-Vi har ønsket at skabe et produkt, som gør det lettere at bestille bredbånd, så Boxer Bredbånd koster det samme, uanset hvilken hastighed man får - til gengæld sørger vi for altid at levere den højest mulige hastighed på adressen. Dermed kan mange husstande få endnu højere hastighed end i dag til samme eller lavere pris, end man betaler nu, slutter han og henleder dermed opmærksomheden på at det ikke er prisen Boxer TV A/S har planer om at konkurrere på.
Og nu hvor det er planen at tilbyde “bredbånd” der kan være alt fra 5mbit/s ned til 50mbit/s til den samme pris i kombination med en Boxer tv-pakke, ser det ud til at være del del af befolkningen der i forvejen ikke har en realistisk ( +10Mbit/s ) adgang til Internet, der kommer til at betale “fuld pris” for noget der i værste fald ligner 10 procent af produktet.
Alle der vælger denne løsning bliver dog kompenseret da de får adgang til Boxer Play, der giver dem muligheden for at se de kanaler de har betalt for på deres smart phones og tablets.
Man kunne gætte på at det kræver at båndbredden købes andre steder end hos Boxer, udenfor huset 4 vægge.
Men sådan er det vel.
Boxer skriver at de idag har 325.000 kunder, der køber adgang til en række TV kanaler og TV pakker via deres jordbaserede sendenet.
Det er oplagt nok muligt at købe bredbånd af Boxer uden at købe adgang til deres TV pakker.
Så stiger prisen for 5-50Mbit/s til 279 kroner om måneden, hvilket kunne formodes at være tæt på identisk eller “dyrere” end andre konkurrenter på bredbånd via kobber markedet tilbyder.
Til sammenligning er det idag muligt at købe trådløs LTE Internet adgang og 2-500GB data om måneden, forøvrigt med “op og ned hastigheder” på 35mbit/s op og ned for det samme beløb.
Så nyheden kunne formodes at være tiltænkt den del af bredbåndsmarkedet der mener at de har brug for et teknikerbesøg når de skifter fra en udbyder til en anden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?