Forsiden > News > Boxer køber De danske håndboldligaer

Boxer køber De danske håndboldligaer

torsdag 25. september 2014, af Tom Dissing

Næste gang du tænder for din Boxer boks, kan du se frem til endnu mere håndbold og håndboldhistorie.
Boxer har nemlig købt “de danske håndboldligaer”, der tæller både dem mænd spiller og dem som kvinderne spiller.
Og det er de ret glade for at de har gjort.
Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S forklarer:
-Vi er enormt stolte over, at dansk tophåndbold for både herrer og damer i de kommende år skal forbindes tæt med Boxer. Vi ønsker at være danskernes foretrukne leverandør af skræddersyede tv-løsninger, og her ser vi håndboldligaerne som en platform med et stort potentiale. Samtidig ser vi gode muligheder for den kommercielle udvikling af begge ligaer og ønsker at støtte kvaliteten i dansk håndbold, starter han og fortsætter.
-Der er tilnærmelsesvis tale om vores nationalsport, som er drevet af stolte traditioner og resultater for både klub og landshold. For Boxer betyder aftalen helt konkret, at vi gennem håndbolden når ud til vores kernemålgrupper og får mulighed for at opbygge lokale relationer over hele Danmark, slutter han.
At der reelt blot er tale om en sponsor der køber retten til at ændre navnet på en liga, kommer dog stadig til at betyde en masse for sporten.
Administrerende direktør for Divisionsforeningen Håndbold, Anders Rosbo, siger:
-Det er en god nyhed for dansk klubhåndbold. Vi glæder os meget til samarbejdet med Boxer, der ikke kun handler om, at de to ligaer får en pose penge. Boxer skal også aktivere deres sponsorat og generelt være med til at brande ligaerne. Vi har ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner, og vi mener, at Boxer passer rigtig godt sammen med det stærke produkt, vi har at tilbyde. Begge vores ligaer hører med helt i verdenstoppen, og der serveres topunderholdning uge efter uge ude i hallerne. Det kan man også se på de tv-tal, der knytter sig til de danske klubhold. Således fulgte over 18 millioner seere med i forrige sæson, når der var dansk klubhåndbold på sendefladen, slutter han.
Aftalen er faldet på plads efter af Divisionsforeningen solgte retten til at sælge deres navn til UFA Sports GmbH tidligere i år.
Ligaen er dog - indtil videre - kun “Boxer Herreligaen” og “Boxer Dameligaen” i sæson 2014/15 og 2015/16 for herrerne og for 2014/15 for damerne.
Begge ligaer kan ydermere se frem til at blive omtalt som “Boxerligaerne”.
Boxer har i øjeblikket omkring 330.000 kunder og ejes fortsat af Teracom, der tilbage i 2009 købte det fysiske sendenet, som DR og TV2 - og en masse andre - nu lejer sig ind på i stedet for at eje.
Boxer har en tolv årig aftale om totalt monopol på det jordbaserede sendenet, som de indgik med tidligere kulturminister Brian Mikkelsen, der også var manden der solgte selve sendenettet til Teracom.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?