Forsiden > News > Bunker af UHDTV i England

Bunker af UHDTV i England

mandag 21. december 2015, af Tom Dissing

BT, der i resten af verden er kendt som British Telecom, ser ud til at blive den første der kommer til at tilbyde Netflix i 4K på noget så old school som en set top box.
Noget der kunne se ud til at følge op på at størrelsen tidligere på året også har besluttet sig for at sende UEFA Champions League og en del af Premier League kampene i enten UHD( 3840P), eller i HD(1920P), hvis de ikke bliver produceret i UHD ( det er stadig lidt uklart hvor mange kampe der bliver produceret og sendt i UHD, og på hvilke kanaler i England.
Sikkert er det dog at BT har retten til en masse sport og nu også kan til byde Netflix i UHD.
YouView der er den set-top-box de tilbyder deres kunder inkluderer nemlig nu “Netflix i 4K”, der reelt er “Netflix Ultra HD” som brugerne allerede kender, bare med en god del af indholdet tilgengæligt i UHD, der kræver en 25 Mbit/s Internet forbindelse.
Der er dog det forbehold at BT rigtigt gerne vil have seerne til at se mere UHD TV/bruge meget mere båndbredde, hvorfor det er “lidt lettere” at få øjnene i UHD indholdet, end det “sædvanlige” HD, som resten af Netflix kan opleves i.
MD of BT TV and BT Sport, Delia Bushell forklarer:
-Our Ultra HD package will enhance the experience and provide unmissable content at great value, including must-see new Netflix shows like “Narcos”, and original series like “Orange Is The New Black” available, alongside live action from the Barclays Premier League and UEFA Champions League and Europa League, starter hun og fortsætter.
-We’re delighted to be offering our customers a wide range of incredible Ultra HD content with the convenience of a single bill, slutter hun.
Eneste store udfordring ser dermed ud til at blive at der kun er en enkelt TB indbygget i denne set top boks, hvorfor der altså ikke er pladt til særligt mange shows eller TV udsendelser.
Omvendt så bliver det meste sikkert også set med det samme.
Ultra HD indholdet koster nemlig blot 8.99 pund om måneden.
Og de det nu kræver et 4K eller UHD TV, har en god del af de andre - prioriterede - kanaler fået at vide at det er helt fint hvis de overgår til at sende i 1080P.
Her deres forsøg på at sælge konceptet i det tidlige efterår.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?