Forsiden > Ny teknik > Bunker af nyt power i CC pakken

Bunker af nyt power i CC pakken

tirsdag 16. juni 2015, af Tom Dissing

Vi har lige fået sidste nyt fra Adobe.
Og det ser godt ud.
Uden at gå langt ind i det, har deres lokale presseafdeling fremhævet en række fordele ved pakken.
Vi har fundet et par demoer af, hvad de skriver om, se nederst:
2015 versionen af Creative Cloud betyder en række updateringer af stort set alle 15 apps i CC pakken.
CC pakken, der er stadig mere mobil og som derfor har fungeret på en række IOS platforme får nu også følge af Android, så endnu flere kunne tænkes at overveje en af deres “plans” ( måneds betalinger ).
Anna Rose, der nordisk marketingchef for Adobe Creative Cloud siger:
-Det er vores største opdatering af Creative Cloud, vi netop har sat i luften, med nye funktioner i samtlige 15 Creative Cloud-programmer til desktop. Og så har vi fokuseret på en langt stærkere integration mellem desktop-programmer og mobile apps. Man kan eksempelvis straks fortsætte det arbejde, man var i gang med på mobilen, på sin Mac eller pc og omvendt, da alle indstillinger overføres automatisk, slutter hun.
I forhold til Android brugerne, så kan de nu bruge apps som Brush CC, Shape CC, Color CC og Photoshop Mix.
IOS folket får en ny video-app til iPhone og Adobe Hue CC der med kameraet kan “fange lys- og farveskemaer, så man kan få den rette stemning i sit Premiere Pro CC eller After Effects CC”.
Her en gennemgang af hvad der er sket:
Adobe Stock
De mange Creative Cloud-brugere får nu adgang til stockfoto-tjeneste Fotolia, hvor der er + 40 millioner fotos, grafik og illustrationer, der nu er integreret i Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC.
Adobe CreativeSync: Husker foretrukne skrifttyper, pensler, billeder, filer, metadata og synkroniserer dem på tværs af enheder.
Artboards: Den bedste måde at designe brugeroplevelser på tværs af enheder i samme Photoshop fil. Følges op med “en preview udgivelse i Photoshop Design Space”.
Lightroom CC og Photoshop CC har begge fået den nye Dehaze funktion, der “fjerner tåge og dis”, ( tilfører kontrast, der kan bruges “kreativt” ).
Premiere Pro CC har fået et Lumetri Color Panel, der hjælper med farvekorrektion (Color grading ) og Morph Cut, der kan “udglatte jump cuts”. ( det virker !)
After Effects CC tlbyder nuUninterrupted Preview så brugeren kan “lave væsentlige ændringer” der kan ses under afspilning. Den nyhed følges op med Adobe Character Animator der via webcam kan “registrere ansigtsbevægelser”.
Illustrator CC er nu 10 gange hurtigere og 10 gange mere præcist end CS6. Det betyder at der kan “zoomes gnidningsfrit” op til 64.000% og er er naturligvis mere interaktion med de andre CC redskaber.
InDesign CC er nu mere end dobbelt så hurtigt til at zoome, scrolle og skifte side i.
Dreamweaver CC har fået nye responsive webdesign egenskaber.
Adobe Muse har nu direkte adgang til skrifttyper fra Typekit.
Priserne er som tidligere afhængige af hvilket “plan” du vælger. Men det er muligt at komme i nærheden af lækkerierne for relativt få penge.
Læs mere heromkring.
Her lidt demo video om nyhederne.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?