Forsiden > News > CES2017 nu kun i 4K

CES2017 nu kun i 4K

Samsung viser næste generations Ultra HD Blu-Ray Player frem

mandag 2. januar 2017, af Tom Dissing

Mange taler fortsat om den spændende fremtid med 4K.
Andre gør noget ved det.
Sidste års CES viste som bekendt at det nu er muligt at investere i en af de såkaldte Ultra HD Blu-Ray Playere, der både kan afspille Blu-Ray skiver, og det i heftig UHD.
Nu er det så igen blevet tid til CES2017.
Og hvor sidste års kæberasler var Samsung UBD-K8500, der nu er nede på 350 dollars ( vi kender ikke den danske pris. red. ) er det derfor blevet tid til M9500.
Det er på alle måder en rigtig “2nd Gen” enhed, der kan væsentligt mere end UBD-K8500, bedst understreget af at det nu “siger sig selv” at der er HDR i denne afspiller.
CES2017, der starter den 5. og fortsætter frem til den 8. januar i Las Vegas, skulle blandt andet byde på en forklaring på hvad Samsung egentlig mener når de skriver at deres nye M9500 “automatisk” indstiller TVet til den “optimale oplevelse”.
Konkret skulle det handle om at et HDR TV bliver indstillet til at skifte til netop HDR, Dolby Atmos eller DTS-X.
Man må formode at dette kun gælder for dem der også har investeret i et Samsung HDR TV, da de såkaldte “standarder” på området fortsat er lettere uafklarede.
Igen.
Er der investeret i et HDR TV, er det pænt sikkert at alt Ultra HD HDR indhold vil se forrygende ud på, og at stort set alt andet vil falme i forhold til.
Den næste generation af UHD Blu-ray player er ydermere forbløffende billig at komme i nærheden af.
M9500 formodes også at ende på en lavere pris end 400 dollars, hvilket må formodes også at afspille sig på de lokale priser, hvis du overvejer at investere.
Som altid med indhold er det fortsat begrænser.
Amazon Prime og Netflix tilbyder en række - og stadig flere - HDR serier, mens antallet af spillefilm der nu findes i UHD kvalitet ligeledes er vokset gevaldigt i 2016.
Det store spørgsmål er derfor om CES2017 har andet med, og om det - endnu engang - kunne tænkes at skubbe forbrugerne i andre retninger end UHD.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?