Forsiden > Ny teknik > Canon ude med en lang en

Canon ude med en lang en

tirsdag 14. maj 2013, af Tom Dissing

Hvis i ind imellem har brug for endog rigtigt lange optikker, er Canon ude med en interessant nyhed.
Desværre vil rygterne vide at du lige skal finde 74.796,- ekskl. moms, før nyheden kan blive din.
Omvendt, har du brug for en 200mm-400mm f/4L IS USM optik, der med indbygget Extender på 1.4x bliver til en 280mm-560mm, så er det såmænd ikke så dyrt.
Som altid med de tunge og lange Canon optikker, er den udstyret med fluorit og Ultra-low Dispersion (UD)-linseelementer, der til sammen giver mindske kromatisk aberration og fjerner farvesløring, som Canon forklarer det:
Der er anti-refleks SubWavelength Structure Coating (SWC) og Super Spectra Coating i forenden, og da det hjælper i forhold til ghosting og flare, er der ikke meget denne optik ikke kan klare.
EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x er i det hele taget en optik til professionelle, der har brug for at kunne komme meget tæt på, uden selv at være der.
Og med en 4-trins Image Stabilizer, burde alle sports- og naturfotografer kunne få netop de billeder med hjem, de har planer om.
Canon oplyser ikke hvor meget lys den inbyggede Extender bruger, når den bliver aktiveret.
Den burde dog - teoretisk - spise en en blænde, hvilket effektivt gør den lange version af 200mm-400mm f/4L IS USM optik til en 280mm-560mm f/5,6L IS USM optik.
Her en lille Aussie forklaring på hvad nyheden kan.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?