Forsiden > News > Canon ude med et heftigt prisfald

Canon ude med et heftigt prisfald

mandag 26. oktober 2015, af Tom Dissing

Du har sikkert end ikke ovevejet at investeret i Canons ME20F-SH.
Blandt årsagerne kunne - for eksempel - tænkes at kameraet - der stadig er i Pre-order - oprindeligt var prissat til relativt heftige 30.000 dollars, hvilket svarer til et 2-3 C500 på tilbud.
Og selv om at Canons ME20F-SH er et 4 Millioners ISO kamera med hvad Canon betegner som 12 blænders DR ( Dynamic Range )
Forøvrigt med ( mindst ) en DIGIC DV 4, hvilket reelt gør kameraet elektronik hurtigere end både C300 og C500 kameraerne der er udstyret med ældre “hjerner”.
Derfor kan det vel ikke undre at et ME20F-SH - der er et HD kamera, kan optage i op til 60P i Full HD.
Eller rettere.
Det kan sende video ud via HD/3G-SDI & HDMI så en ekstern optager kan klare den del af jobbet.
Uanset dette var de oprindelige 30.000 dollars fortsat pænt overvældende.
Også selv om at det nu - reelt - er blevet muligt at optage “dating in the dark” i flotte farver, mens dem der er på date stadig intet kan se.
Eller andet, som Canon viste på IBC, hvor de viste at de nu er muligt at optage billeder der tidligere krævede 10-30 sekunder at “eksponere”.
Som pointeret er prisen faldet.
Helt ned til stadig pænt potente 19,999 dollars.
Igen.
Der er tale om et special-kamera, der - i HD - ville kunne optage ellers umulige gader om natten. Og helt sikkert en masse andet, der blot kræver at et par kreative tænker sig lidt om.
Kameraet er fortsat kun ude Pre-order.
Hvornår det ender med at blive muligt at købe. Og i særdeleshed, hvornår dette kamera kommer i 4K, er der fortsat ikke mange nyheder ude om.
Vi har lige fundet den særdeles overbevisende video fra Nordnorge, eller deromkring og en anden, hvor der bliver eksperimenteret lidt med “real life” optagelser.
Her ser det specielt ud til at 50 -100.000 ISO er - potentielt - særdeles relevant for rigtigt mange.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?