Forsiden > News > Cartoon Network vokser kraftigt

Cartoon Network vokser kraftigt

tirsdag 30. juni 2015, af Tom Dissing

De 4 til 9 årige er vilde med Cartoon Network kanalen.
Så meget at den som en af de få kanaler kan notere sig endog voldsom fremgang.
Kanalen der er etableret af Turner Broadcasting har i den forbindelse netop været ude for at pointere at kanalen er gået voldsomme 69 procent blandt de 4 til 9 årige.
Dermed er kanalen nu pludselig den mest sete kommercielle børnekanal her i landet.
Tallene der kommer fra Gallup, skulle i følge en presseting vise at de 254.000 seere der kigger forbi om ugen er nok til at kanalen med et slag løber fra alle andre kanaler.
Og at denne kanal nu er “landets mest populære kommercielle børnekanal”.
Noget skal der nok være om snakken.
Kanalene er nemlig i følge Turner Broadcasting vokset med voldsomme 69 procent fra januar til maj, målt i forhold til året før.
Det upåvirket af at det samlede TV forbrug i følge samme tal - totalt - er faldet med 3 procent.
Bo Falk Østergaard, adm. direktør for Turner Broadcasting i Norden siger:
-På et marked, hvor konkurrenterne kæmper om at opnå en positiv vækst, er vi glade for de fantastiske tal for både Cartoon Network og Boomerang, starter han og når lige at pointere at søsterkanalen såmænd også kan notere sig en fremgang.
Boomerangs såkaldte share er steget med 72 procent, hvilket - måske ligefrem - er en endnu mere end Cartoon Network og helt sikkert nok til at der igen er kommet penge i børne TV.
Morten Skov, programdirektør for Turner Broadcastings børnekanaler i Norden supplerer:
-De serier, der især trækker seere, er vores egne originale serier, hvor det på Boomerang er den elskede klassiker, ”Scooby Doo” og den nyproducerede ”Inspector Gadget” og på Cartoon Network er den prisvindende serie, ”Gumballs fantastiske verden”, der er det stor hit, slutter han og får også lige forklaret at årsagerne til Boomerangs fremgang kunne tænkes at findes i den rebranding der er forestået over det sidste stykke tid.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?