Forsiden > News > Christoffer Guldbrandsen dropper DR

Christoffer Guldbrandsen dropper DR

onsdag 24. september 2014, af Tom Dissing

Det er nærmest morsomt når Christoffer Guldbrandsen undskylder at han vælger at forlade DR nu, hvor alle over 50 blev fyret ved sidste fyringsrunde her i sidste uge.
Og det bliver rigtigt morsomt når han pointerer at beslutningen har været undervejs i “et godt stykke tid”.
Årsagen er at Christoffer Guldbrandsen skal til at arbejde for The Why Foundation, som du måske kender bedre som Steps International, i følge BT.
The Why Foundation kunne du omvendt tænkes at kende for deres globale “Why Democracy?” og “Why Poverty?”, hvor Guldbrandsen såmænd har været inde over.
Han siger:
-Det er et skifte, der har været undervejs i nogen tid, og selv om timingen kan opfattes lidt uheldig i forhold til den seneste tids virak om DR, så har min beslutning slet ikke noget med det at gøre, slutter han.
Jobbet, bliver ikke overraskende at udvikle nye serier. Måske lidt i stil med “Fogh bag facaden”’ eller “Den hemmelige krig”.
Han fortsætter:
-Jeg har fået en enestående mulighed for at få nogle ret spændende udfordringer for den organisation, som jeg nu skal stå i spidsen for. Det kunne jeg ikke sige nej til. Men jeg er ret ked af at forlade DR, der er den bedste mediearbejdsplads, der er i Danmark. Det er ærgerligt, men nogle gange viser der sig nogle muligheder, som man skal hugge til, fortsætter han til BT.
-De resultater, The Why Foundation kan fremvise, er ret imponerende. Det er en organisation, som er karakteriseret ved integritet på højeste niveau og et stort potentiale. Jeg mener, at der er et seriøst behov for film, som formidler komplekse emner gennem personlige, stærke og præcise fortællinger. Jeg er meget beæret, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?