Forsiden > News > Clement dækker Sundance for DRK

Clement dækker Sundance for DRK

onsdag 18. februar 2015, af Tom Dissing

Sundance film festival er som bekendt meget andet end dokumentarfilm, indie film og spillefilm som Hollywood valgte fra.
Alt sammen noget DRK har planer om at vise frem, her den 24. februar, hvor interesserede kan møde Clement Kjersgaard, der har været i Park City, Utah for at se hvad der sker på verdens største “indie” festival for film dokumentar og lidt til.
Stedet som DR kalder for “filmbranchens svar på Roskilde Festival”.
Clement Kjersgaard nåede dog at være så meget på festival at besøget blev til hele fem udsendelser, hvor han blandt andet taler med talkshowværten Larry King og BBCs Tom Brook der anmelder film for denne broadcaster.
Heldgvis bliver der også plads til Alex Gibney og Brett Morgen, der for Courtney Love har lavet en dokumentar om Kurt Cobain.
Premieren der - naturligvis - bærer undertitlen “Kan dokumentarfilm redde verden?”, byder ydermere på dokumentarister Marc Silver og Matthew Heinemann, der begge var blandt årets prisvindere.
Blandt Clements forudsætninger for at besøge Sundance film festival nævner DR at han boede i USA tilbage i 2007, hvor han lavede ”Clement i Amerika”.
Desuden lavede han i 2008 en såkaldt interviewserie “Autograf” med “en række danske kunstnere og kulturpersonligheder”.
“Clement på Sundance” har premier den 24. februar på DRK og skulle ende med at blive 5 progammer.
Værten siger:
-Sundance er en markedsplads for historier, for budskaber - og for drømme, starter han og fortsætter.
-Alle, der har en film med på festivalen, har en historie, de ønsker at fortælle. Og en chance for det helt store gennembrud, slutter han.
Vi har fundet et par film.
Som det ser ud til at Clement ikke har haft fokus på.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?