Forsiden > News > Click A Crew har medvind hos BABY

Click A Crew har medvind hos BABY

fredag 8. januar 2016, af Tom Dissing

Et af det problemer de fleste kender til i produktionsmiljøet er at det ind imellem er svært at få noget at lave som freelancer mens det andre gange går så hurtigt at det let bliver til 8-9 almindelige arbejdsdate om ugen, målt på tid.
På samme måde har broadcastere og andre der har brug for dygtige teknikere indimellem/ofte det problem at de simpelthen ikke kan finde en tekniker til den jobfunktion de skal have besat.
Og nu hvor det hele - som regel - sker “kvart i.. vi er i luften”, er det kendt at nogle produktioner enten ikke bliver til noget, sender dem hjem der allerede er hyret eller andet.
Midt i denne usikkerhed er der så endeligt kommet et “vikar bureau”, der - i følge dem selv - er netop så specialiseret at de kun har fokus på “at få skabt et effektivt produktionsmiljø”.
Et miljø, der ikke længere har de problemer der tidligere har været/er kendte.
Og nu hvor Click A Crew er blevet en realitet, i BABYs lokaler i København, er der vist ikke meget andet at gøre end - i det mindste - tjekke ud om det passer til jeres produktoiner at hyre teknikere og kreative ind på denne måde.
Eller om du som tekniker kan bruges deres “kalender” til noget.
Rasmus Laumann, der er kreativ direktør hos BABY, der allerede bruger Click A Crew, er i hvert fald tilfreds.
BABY har travlt og fandt hurtigt ud af at Click A Crew - der er Markus Ramlau og Thomas Qvist Krüger - kunne levere netop det som der var behov for.
Principperne bag Click A Crew er omvendt ikke nye.
Der har de sidste mange år været en række tiltag igang, der - så vidt vides - alle er gået i sig selv igen.
Produktionsmijløet har omvendt udviklet sig, og nu hvor mange tekniske funktioner ikke kræver “holdninger”, men blot “evner”, er det jo oplagt at en free lance lydkvinde der har mod på at arbejde mest muligt, jo vil kunne bruge denne tjeneste til at lave alt fra TV avisen, til tre ugers lyd i Vestjylland på et nyt koncept, som eksempel.
Som du har regnet ud sker det hele online, hvorfor der ikke længere er den store forskel på at booke en Uber, el Arriva El bil eller en fotograf til en opgave om ti minutter.
Systemet er i følge Click A Crew en fordel for både arbejdsgiver og arbejdstager, ganske som det sikkert også er sjovt for Click A Crew, der tjener 5 procent på det hele, som vi forstår det.
Samtidig hjælper de med “holde styr på ansættelser og fakturering”, hvilket sikkert er noget der skal læses igennem, når eller hvis du vælger at melde dig eller dig firma til denne ordning.
Indtil videre kan Click A Crew levere fotografer, VJs, grafikere og klippere og andet, der alle har “synkroniseret deres kalender med systemet og er klar til at blive booket”, som det fremgår af deres site.
Det er gratis for producenterne, hvorfor de 5 procent altså bliver betalt af dem der udfører arbejdet.
Derfor har netop producenter og broacastere taget særdeles godt imod systemet.
Som eksempel har NORDISK FILM TV, BERMUDA PRODUCTION, METRONOME, MASTIFF WARNER BROS. DISCOVERY NETWORKS EB DOKUMENTAR DOCEYE SAND TV DR KONCERN MONDAY PRODUCTION KONCERN TV IMPACT TV 2 SNOWMAN PRODUCTION UNITED PRODUCTION DBLUX FALSTER INC og PINEAPPLE allerede deres freelancere via Click A Crew for tiden.
Folk der er interesserede kan læse mere på Click A Crews site HER

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?