Forsiden > Ny teknik > Codex kaster V-RAW efter Panasonic VariCam 35

Codex kaster V-RAW efter Panasonic VariCam 35

onsdag 1 juli 2015, af Tom Dissing

Det er sikkert stadig lidt tidligt.
Men hvis du går og overvejer at investerer i et VariCam 35, men fortsat er lidt tilbageholdende fordi det er svært at skyde “fps nok” i RAW, er her godt nyt.
Codex, der som en masse andre amerikanere bare elsker Panasonic og det look de skaber, har besluttet sig for du da skal kunne optage i op til 4K 120fps på dit VariCam 35.
Det eneste det lige kræver er at du investerer i en V-RAW Recorder, der ud over at kunne optage 4K RAW i op til 120fps også passer ind i det Codex workflow du sikkert også går og hygger med.
Igen et gæt herfra, er at du også der stadig overvejer om du har råd til en omgang Capture Drive 2.0, der godt nok kan flytte op til 20Gb/s men som altså også koster derefter.
Igen.
Produktioner der har brug for 4K i 120fps, kigger sikkert ikke meget på hvad det så rent faktisk koster at komme derhen.
Da slet ikke hvis det skal forestås på et VariCam 35.
Som de kære mennesker fra Codex endda er så venlige at tilbyde - deres V-RAW Recorder - som et “direct-attach module”, der godt nok gør kameraet uendeligt dumt og sært at se på.
Men igen.
vil du 4K 120fps, må du bøje dig for at virkeligheden kræver en hulens masse CPU og regnekraft for at kunne følge med.
Noget du finder i den nye V-RAW Recorder, der til gengæld så lige kan sørge for at kameraet får noget strøm, da det jo kræver en hulens masse energi/strøm at optage 4K 120fps RAW.
Codex selv mener at der er tale om et “strømlinet produkt, hvilket sikkert er tilfældet.
Det ser dog fortsat kæmpe stort ud.
Læs mere om nyheden heromkring, hvor du også kan læse hvor heftige mængder data Codex mener at 4K RAW, 4K UHDTV RAW, uncompressed 12-bit i op til 30fps, 10-bit beyond 30fps i op til 120fps er.
Her lidt video om emnet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?