Forsiden > Ny teknik > Colorhjælp til FCP X folket

Colorhjælp til FCP X folket

torsdag 15. august 2013, af Tom Dissing

Hvis en god del af den grading du forestår, bliver klaret i Final Cut Pro X, er her godt nyt.
Oliver Peters der er kendt for at komme til bunds i nye versioner af FCP, har nemlig skabt en række Color Board "grading look" presets, der gør grading i FCP X endnu lettere a bruge, og som måske endda gør det til et federe program at arbejde i.
Som Oliver Peters pointerer det på RevUp, så er hans mange presets blot "vejledende", sådan at forstå at det jo altid er muligt at arbejde videre på det udgangspunkt disse presets giver.
Glade brugere af Color Board og FCP X, kender sikkert allerede til dette heldige grading tool, og hvis du stadig har det til gode, er det måske en overvejelse værd, da der jo også bliver skabt en masse andre presets til FCPX.
Som bonus info pointerer Oliver Peters at det er muligt enten at bruge hans presets eller skabe dine egne, og så ellers gemme dem som .cboard filer, der befinder sig i User / Movies / Final Cut Events folderen.
Der forresten også er stedet hvor du skal installere de presets han har skabt.
Har du brug for at "møde" andre der også roder med at "optimere" FCPX, kunne du for eksempel tjekke FCPX Brugergruppe Danmark, på FaceBook.
Læs mere her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?