Forsiden > News > Comedy Central nu også hos Waoo!

Comedy Central nu også hos Waoo!

torsdag 13. november 2014, af Tom Dissing

Hvis du allerede gik og var lidt forvirret over distributions markedet, er her endnu et søm til den kiste.
Bevares, folk der har adgang til Waoo! kan nu også finde smilet frem, da Viacom International Media Networks nu også har indgået en aftale om distribution af Comedy Central, der lanceres den 2. december 2014 med denne distributør.
Comedy Central der ved premieren derfor vil kunne opleves iYouSees fuldpakke, TDC TVs basispakke, Viasats mellempakke, i visse antenneforeninger og endelig hos Waoo!, er dermed med en kanal der kan få fingrene i millioner af husstande.
Selve kanalen, der viser comedy 24 timer i døgnet sender shows som “Tosh.0”, “South Park” og serier som “Seinfeld” og “Anger Management”.
Comedy Central Danmark vil ydermere kunne sende “The Daily Show with Jon Stewart” få timer efter amerikanerne har set dagens episode.
Kanalen har ydermere planer om at sende uendelige mængder af “det bedste standup fra hele”, hvilket måske endda kunne ende med at påvirke de lokale morsomheder.
Jørgen Stensgaard, CEO, Waoo! siger:
-Comedy Central samler serier, som hidtil er blevet sendt på forskellige kanaler, så vi kan se en klar fordel for vores kunder i at få den nye kanal. Vi sender den naturligvis ud i HD-kvalitet, og det bliver rigtig spændende at se hvordan de danske comedy-fans tager i mod kanalen, slutter han og bliver suppleret af Vice President, Content distribution & sales Nordic, Jesper Dahl, der siger:
-Vi er rigtig glade for at også Waoo! har set det store potentiale i Comedy Central Danmark, og vi er overbevist om, at kanalen med sin klare og unikke kanalprofil kommer til at bliver en succes, slutter han.
Her et par promoer fra kanalen.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?