Forsiden > Ny teknik > Convergent får Canon op i 12bit 4:4:4

Convergent får Canon op i 12bit 4:4:4

onsdag 5. februar 2014, af Tom Dissing

Canons C500 der ser ud til at være på alles læber, i disse dage, kan se frem til at blive endnu mere omtalt.
Convergents Odessey 7Q skulle nemlig blive gratis firmwareupdateret her i februar, hvor en af de helt store ting bliver gratis support for 12bit 4:4:4 Canon 2K RGB optagelser. ( på et C500, red. )
En update, der efter sigende også kunne tænkes at indeholde andre fordele, der - måske - kunne ende med at betyde at det ikke bliver nødvendigt at købe den pænt dyre 4K Canon Raw option ( der koster 1495 dollars, red. )
Indtil videre er der ikke sluppet meget ud om hvad den kommende firmware ellers kommer til at indeholde, men gad vide om der ikke også ender med at være et par sjove 4K updates med, der gør den heldige optager lidt sjovere.
Igen, hvis den skal kunne optage i de absolut tungeste versioner, som ArriRaw eller Canon Raw 4K, skal der investeres i en - eller flere - af de dyre optioner, der kunne tænkes at skifte pris, eller blive udviklet i forhold til den firmware producenten har lovet kommer i Q2, 2014.
Canon har ikke varslet updates, så måske det ender med at denne update fungerer indtil enten Canon eller Convergent opdaterer igen.
Som vi forstår det vil firmwareupdate betyde at den absolut billigste måde at komme i nærheden af 2K RGB 4:4:4 12-bit 24-60 fps, er netop ved at investere i en Odyssey7Q, der så ellers kan opgraderes til ArriRaw eller Canon Raw 4K, når det bliver relevant.
Her lige deres bud på hvordan et Sony FS700 klarer 120 fps på en Convergent Odessey 7Q.

2014 - A Surf Odyssey7Q - 120fps 2k raw from the Convergent Design Odyssey 7Q from Gabriel Mann on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?