Forsiden > News > Copenhagen Film Fund overlever

Copenhagen Film Fund overlever

torsdag 15. september 2016, af Tom Dissing

Landets største kommune, København har netop understreget at kultur er noget du blandt andet kan opleve her i byen.
Så meget at Københavns Kommune har fundet det relevant at støtte Copenhagen Film Fund med 8 millioner kroner, så de kan få overbevist endnu flere internationale spillefilm og TV serier om at ligge en del af optagelserne i Hovedstaden, hvilket i følge flere regnestykker kaster både arbejdspladser og hotelsenge af sig.
Vi andre kan så hygge os med at der ind imellem kommer rigtigt kendte spillere forbi, for lige at deltage i en scene eller en hel film.
Copenhagen Film Fund har allerede takket kommunen for pengene på FaceBook, hvor de lover at pengene vil blive brugt til netop at få en masse film og TV serier til at kigge forbi København.
Bevilling der er for 2017 betyder formodentligt at fonden - meget lettere - kan finde resten af de midler de har brug for, og - lidt lettere - få endnu flere produktioner til helt eller delvist at ligge deres optagelser her i byen.
Senere håber de derfor på at Region Hovedstaden og deres andre potentielle sponsorer kaster sig ind i ideen endnu en gang, for på den måde at støtte film og TV serie produktionen i Hovedstaden.
Du kan læse hele budgettet ( for Kommunen altså ) her.
Du kan læse mere om Copenhagen Film Fund her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?