Forsiden > News > DR byder på masser af sommer TV og radio

DR byder på masser af sommer TV og radio

mandag 22. juni 2015, af Tom Dissing

Er du til humor kunne DR være en af de broadcastere du kunne bruge din sommer på.
De har nemlig planer om at sende “Ditte & Louise” hele sommeren.
Eller rettere frem til den 24. juli.
Der sker dog også andet.
Som eksempel tilbyder de - på P2 - på “transmissioner fra mere end 25 klassiske musikfestivaler i ind- og udland”.
Er du mere til såkaldt rytmisk musik kan dette opleves - hele sommeren igennem - på DR3, P3, P4, P6 og P7, der efter sigende skulle besøge Roskilde Festival og Smukfest.
DR1 tager i den forbindelse til Aalborg.
Herfra vil det være muligt at se sankthansaften i Musikkens Hus, hvor Sofie Linde og Mark Stokholm er værter.
Og nu vi er ved værterne, sender “Aftenshowet” hele sommeren, så alle der ikke kan leve uden det format har noget at se frem til.
De er dog klar over at der absolut intet sker hen over sommeren hvorfor de indfører formatet “ugens agurkehistorie”, der kunne tænkes at handle om en masse du er ligeglad med.
Ellers tager formatet ud i “sommerlandet og besøger blandt andet en række kendte i deres sommerhuse”.
Der bliver også plads til “Guld i købstæderne”, på DR, hvor Mette Bluhme Rieck besøger”fem danske købstæder, hvor hun sammen med eksperter vurderer danskernes medbragte klenodier”.
Anne og Anders besøger “fire forskellige nydanske familier på ferie i deres oprindelseslande”.
Noget der sker på DR2, hvilket betyder at de kigger forbi Vietnam, Iran, Tyrkiet og Bosnien i denne serie.
Ole Jacobsen og Julie Rosenkilde tager på ferie for 250 kroner om dagen i 25 dage.
Naturligvis her i landet, da planen er at bruge sendetiden på P4 til at vise at alt fra “interrail til camping til charter og all inklusive” er en mulighed her i landet.
Det er som vi forstår det kun reporter Sanne Rossen der er ude og rejse.
DR har også planer om at kigge på “mennesker med meninger” hen over sommeren.
Således vil det på DR2 være muligt at se “Sommer i systemet”, hvor kendte danskere - parvis - besøger nogle af vores mange institutioner som for eksempel børnehaven, kirken, hospitalet, skolen, genbrugsstationen.
Er du mere til taleradio byder P1 hver dag på “Sommergæsten”, hvor kendte taler om deres liv og deres arbejde.
Sommeren er som bekendt også børnenes tid.
Derfor følger Ramasjang op på Astrid Lindgrens 70-års fødselsdag med “Pippi Langstrømpe”, “Emil fra Lønneberg” og “Børnene fra Krageøen”.
DR Ultra går ombord i “Madlaboratoriet” hvor “kokken Guf” laver “sindssyge retter”.
Børn har som bekendt brug for idoler, hvorfor der også er blevet plads til “CityBois”, der taler ud om deres liv efter “X Faktor”.
DRs helt store sommerprogram bliver dog det hvor kokken Thomas Herman sammen med byhave-eksperten Marie Hertz på den natur, vi har inde i byerne.
Serien hedder “Dyrk, høst, spis – byhaver med Herman og Hertz”, og planen er at de kigger på dem der gerne ville spise og dyrke grøntsager “selvom man bor i byen”.
Dyr er jo også populære.
Derfor er DR på vej med “Dyrenes verden” der er en “storslået naturserie fra BBC”, hvor der blandt andet bliver kigget på “dyrenes kamp for at overleve, for at finde mad og for at beskytte deres unger”.
Er du til krimier, sender DR2 nye afsnit af ”Arne Dahls A-gruppe” og sidste sæson af “The Newsroom” som HBO Nordic sendte sidste år.
Vil du hellere følge med på nettet, tilbyder dr.dk “Kærlighedssommer”, hvor der hele sommeren igennem er “fokus på kærligheden, og alt det gode den bringer med sig”.
Som eksempel kan læserne se frem til “artikler om kærlighed, lister over de største kærlighedssange, kærlighedsdigte og meget, meget mere”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?