Forsiden > Produktion > DR fejrer sportsåret

DR fejrer sportsåret

Sker i “Sport2017” i 2018

mandag 18. december 2017, af Tom Dissing

Hvis du bare ikke kunne få nok sport på TV, var 2017 et rigtigt godt år.
Så godt at DR mener at det skal fejres, med et “kavalkade format”.
Du ved, et af de programmer, hvor alle - der fulgte med i 2017 - kan se tilbage på de mange begivenheder, hvor der var mange der fulgte med på TV.
En klassisk TV diciplin, hvor TV fejrer TV.
Og nu hvor det gik rigtigt godt for DR1, i 2017, er DR1 på vej til at fejre sig selv.
Dog først i 2018.
TIl gengæld sker det allerede den 6. januar, hvilket burde betyde at mange stadig kan huske hvad der skete sidste år.
Så når de åbner for gallashowet “Sport2017”, kan de se frem til en “hyldest af de største sportspræstationer og fællesskabsfølelsen, som præstationerne skaber”.
I bedste stil bliver det hele afviklet i Venstre Højborgen Herning, hvor Jyske Bank Boxen, der også er kendt som “Boxen”, bliver omgivelserne for denne TV begivenhed.
Som DR skriver det, kræver et “stort sportsår” at “cremen af dansk idræt samles” og der modtager “årets sportspriser” ved det “ultimative sportsshow”, som de så ellers har udråbt “Sport2017” til.
Så det betalende publikum i salen, og dem der betaler for at kunne sidde derhjemme, kan glæde sig over at “DR1 fejrer alle årets helte i et år, hvor danske atleter kom, vandt og nu bliver fejret”, året efter, da showet jo først er i 2018.
Uanset dette, kan publikum se frem til at DR uddeler hele 12 priser i løbet af dette TV show.
Og skulle der findes enkelte sports interesserede, der kløjs lidt i at det hele kommer til at handle om sport, behøves de slet ikke det.
Nik og Jay, Minds of ’99 og Saveus kigger nemlig også forbi og “ medvirker til hyldesten på musikalsk vis”, som DR videre skriver det-
Bedst af alt, kan seerne og publikum i salen se frem til at Tina Müller og Peter Møller opfører sig som kun værter på et sportsshow kan gøre det.
“Sport2017” er nemlig en “hyldest til stjernerne med medaljer om halsen”, der gerne skulle genskabe en “fællesskabsfølelse hos danskerne, der bliver skabt, når de enkelte sportsstjerner triumferer”.
DR er dog klar over at de kunne blive kritiseret for kun at prioriterer eleiteidræt, hvorfor de lover at “breddeidrætten - også - bliver fejret”, samt at “mangfoldigheden bliver hyldet i det to timer lange show”.
Blandt de sportsgrene der skulle blive fejret, er:
badminton, svømning, dans, fodbold, sejlads og tennis.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?