Forsiden > News > DR vil også være på YouTube

DR vil også være på YouTube

onsdag 22. oktober 2014, af Tom Dissing

DR er som bekendt ikke helt fremme i skoene i forhold til de såkaldte sociale medier.
Derfor er deres reklamestue, der i daglig tale er kendt som “DR Markedsføring” på vej til at blive mindst en person større.
De søger nemlig efter en ny kollega der er “helt hjemme i hele YouTubes økosystem og færdes hjemmevandt ift at håndtere store mængder content på tværs af kanaler”.
Årsagen ser ud til at være at DR ikke rigtigt er på Youtube, og - mere eller mindre - stadig ikke er opdaterede der.
Noget der også gælder på andre platforme som Facebook, hvor det nu nærmest altid er redaktionen bag det enkelte format, der - sådan lidt - opdaterer når det passer dem.
Ikke at det er et problem, men det er vel oplagt at det ikke ligefrem betyder at der kommer promoer op på YouTube, suppleret med link til facebook siden, og - potentielt - med et link til DRs online indhold i form af billeder eller bogstaver.
Alt sammen noget der ser ud til at være jobbeskrivelsen for denne kommende DR medarbejder, der altså søges efter rundt om.
Nå ja på nettet.
I bedste stil har DR allerede oprettet en såkaldt SMR, der naturligvis er kort for social medie-redaktion under DR Markedsføring.
Her er kolossen ved at vænne sig til hvad de kalder for “den nye medievirkelighed”, der altså handler om at “optimere deres brug af eksisterende og nye sociale medieplatforme”, som kunne betyde at DR endelig “bliver til at finde” i resten af verden, hvor specielt de unge under 60 år hænger ud.
DR Markedsføring er i følge DR allerede fuld af “sociale mediespecialister”, hvorfor den kommende “social medie og YouTube-specialist i SMR” ser ud til at skulle kæmpe for at få alle DR udsendelser ud på YouTube, få kombineret det med Facebook, og med lidt held få de forskellige redaktioner over på twitter.
En lille bonus oplysning kunne DR finde på TTMobile_dk, hvor det er muligt at se at bare få tweets er nok til at “trende” her i landet.
Noget et utal af redaktioner kunne nyde godt af, men som DR altså stadig ikke har bemærket.
Igen.
Det er sikkert derfor at de er på vej til at hyre en specialist.
Hvis du skulle være frisk på at søge jobbet tager det dig sikker ikke mange sekunder at finde det.
Husk blot at DR mener at de bør vide hvad “Content ID”, “annotationer”, “overlays”, “copyright strikes”, “cross-posting”, “playlisting”, “geo-blocking” og “whitelisting” er for noget, hvis du har planer om at blive en del af deres SMR.
I bedste DR stil er der tale om en TBA, der fortsætter 2016 ud.
Så den helt rigtige er altså god nok til at gøre sig selv arbejdsløs.
Der er deadline den 10. november.
Her DRs nyeste ( næst nyeste da vi fandt en promo for episode 3 med tags som #DR og #DRTV)
Bemærk det er den versoin hvor der er elektrisk hegn i billederne.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?