Forsiden > News > DR2 bliver vildt live

DR2 bliver vildt live

mandag 29. september 2014, af Tom Dissing

Her lige om lidt, fra uge 41 kan alle der har lyst til det, se DR2 i en ny og mere live version.
DR2 har nemlig planer om at sende en masse direkte TV her fra den 6. oktober.
Som eksempel bliver alle mandage til torsdaga afsat til ”live-magasiner med fokus på aktualitet og debat” klokken 20.00, hvor Anne Sophia Hermansen, Jens Olaf Jersild, Bente Dalsbæk og Clement Kjersgaard er værterne, der stiller de spørgsmål, de - vel sagtens plejer at stille.
Posen er dog rystet end del, da der ud over de to formater mange allerede kender, også kommer to nye af slagsen.
Kanalchef for DR2 Michael Thouber siger:
-På DR2 er der plads til at gå i dybden med væsentlige aktuelle emner. Det vælger vi at skrue endnu mere op for, når DR2 går live hver mandag til torsdag klokken 20. Med Anne Sophia Hermansen, Jens Olaf Jersild, Bente Dalsbæk og Clement Kjersgaard står vi med et stærkt værtshold, der på hver deres måde vil sikre, at DR2 er til stede i nuet med væsentlige debatter og nyt perspektiv på alt det, der optager danskerne lige fra politiske skandaler og globale konflikter til menneskelige værdier og børneopdragelse, slutter han.
Anne Sophia Hermansen der er vært på “Godt sagt” supplerer:
-Vi er blevet så vant til, at det at debattere betyder, at vi hver især for alt i verden skal fremføre og holde fast i vores egne synspunkter. De dummeste mennesker jeg kender, er dem, der aldrig skifter mening. Hvorfor er politikere og meningsdannere så bange for at sige: “Det har du ret i”, når de møder et godt argument? I “Godt sagt” skal vi lytte til de gode argumenter og blive klogere i stedet for bare at stå og råbe af hinanden, slutter hun.
Ud over værten kan seerne se frem til “to gæsteværter”, hver eneste uge.
Blandt disse finder du: Lars Seier Christensen, Lykke Friis, Sara Bro, Knud Foldschack, Hella Joof, Lars H.U.G., Anna Mejlhede, Peter Lund Madsen og Peter Øvig Knuden.
En anden nyhed er Bente Dalsbæk der bliver vært på “DR2 Nu”, der har premiere den 8. oktober.
Her bliver der kigget på ugens aktuelle emner “gennem interviews og reportage”, hvor Bente Dalsbæk sætter tingene i perspektiv.
-Når jeg bliver præsenteret for et aktuelt emne som interesserer mig, så leder jeg altid efter flere perspektiver og nuancer – en sag har aldrig kun én side! I “DR2 Nu” vil vi formidle både de små og de store nuancer i helt aktuelle spørgsmål og dermed tilbyde seerne en ny vinkel, på det, der foregår lige nu, slutter hun.
Heldigvis er der fortsat plads til “Jersild uden spin”, der bliver sendt på tirsdage mens “Debatten” bliver sendt på torsdage.
Alt sammen klokken 20.00.
Det hele bliver så ellers flyttet rundt, i ugen 41 da Folketingets åbner i den uge.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?