Forsiden > News > DR3 bliver yngre med Mads Kromann

DR3 bliver yngre med Mads Kromann

onsdag 21. januar 2015, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede mener at DR3 er ung, er her godt nyt.
Redaktionschef Mads Kromann fra Pineapple Entertainment, bliver nemlig ny med-redaktør på DR3, hvor der jo hele tiden bliver udviklet nye programmer, ganske som det jo også er redaktionen der sørger for at de formater seerne allerede kender kommer igen.
Hans plads tilhørte indtil for nyligt Julie Schytte Ralund, der nu er blevet udviklingschef og producent hos Respirator.
Mads Kromann er journalist fra Århus i 2005, hvorfra han tog forbi Nordisk Film TV og siden/senest Pineapple Entertainment, der jo er delvist ejet af Nordisk Film TV.
Her har han været tilrettelægger på “Natholdet” og redaktionschef på “Verden ifølge Snake” og “Vi elsker biler”, der er et Anders Breinholt format.
Når han ikke lige har været igang med de formater har han udviklet for Pineapple.
DR3 kanalredaktør Irene Strøyer siger:
-På DR3 glæder vi os sindssygt meget til, at Mads Kromann starter, og jeg er overbevist om, at han kan tilføre kanalen både den energi og skævhed, som DR3 er kendt for. Han har samtidig en journalistisk baggrund, der understøtter kanalens ambitioner om at tage vigtige og til tider krævende temaer op, slutter hun.
Mads Kromann har været forbi DR tilbage i 2001 til 2003, hvor han var inde over “Torsdag i 2’eren” sammen med Adam Duvå Hall og Simon Jul.
Her et klip fra den programserie.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?