Forsiden > Ny teknik > De første Varicam 35 billeder er ude

De første Varicam 35 billeder er ude

tirsdag 9. september 2014, af Tom Dissing

En del kunne tyde på at Panasonic har besluttet sig for at bruge IBC2014 til at vise hvad deres kommende Varicam 35 kan.
Til formålet har de fået (?) produceret en længere ting, der er fuld af lækre Slo Mo billeder og andet, der kort og godt ser rigtigt godt ud.
Videoen der bare er et par timer gammel er indtil videre blot lagt ud på Vimeo suppleret med en facebook side, hvor det fremgår at optagelserne blandt andet er klaret i Los Angeles, hvor VariCam jo altid har været i høj kurs.
Hvem der har stået bag og hvordan de har fået fingre i et Varicam 35, svæver med omvendt lidt i det uvisse.
Der er heller ingen specs ude om hvordan og i hvilken båndbredde det - som eksempel - er optaget i, ganske som det heller fremgår i hvilket kvalitet/codec det er redigeret i. ( noget kunne tyde på at de har optaget i 2K, da der er mange Slo Mo billeder, der - vist nok - ikke kan klares i 4K, da kameraet “kun” kan optage 4K i op til 120fps, red. )
Når det er sagt, ser slutresultatet rigtigt godt ud.
Spørgsmålet er dermed hvad Varicam 35 ender med at kunne, når det bliver sluppet, på et senere tidspunkt. ( i dette efterår, red. )
Tjek videoen ud herunder, og læs - potentielt - mere her, på den omtalte facebook side.
En tidligere presse ting, her ser ud til at mene at Varicam 35 starter med at kunne optage i 4K i AVC-Intra200 og har et limit på 120fps i 4K.
Det fremgår dog heller ikke af omtalen på facebook.
Så det må du altså finde ud af, nede på IBC2014.

Varicam 35: First Look from Varicam on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?