Forsiden > News > Det er ikke kun her i landet TV folk har det svært

Det er ikke kun her i landet TV folk har det svært

tirsdag 3. februar 2015, af Tom Dissing

Hvis du gik og troede at det kun er her i landet at mediefolket har det mere end svært i forhold til penge, tager du fejl.
En engelsk artikel kan således fortælle at BT, der er kort for British Telecom/Group, mener at “The Media industry operates on a shoestring budget”.
I stedet for at tjene nogle penge, roder de der mediefolk hele tiden med at finde på nye formater, nye ideer og koncepter som nogle måske gider se på TV.
Mark Wilson-Dunn, vice-president of BT Media and Broadcast forklarer:
-The media industry is quite crafty, ( but) It operates on a shoestring from an IT perspective, starter han og fortsætter.
-The industry is a bit like a Hollywood film set. Fantastic from the outside, but when you go inside it’s actually held up by bits of wood, slutter han og understreger dermed at produktionsforholdene ikke er meget bedre i England end de er her i landet.
Problemet er - som altid - at gode ideer jo ikke er lig med gode penge.
Nærmest tværtimod.
Wilson-Dunn er ydermere mere end særdeles ærgelig over at BBC, der er måtte “låne” adgang til at kunne tilbyde ultra-high definition (UHD) over et IP netværk, under “the Glasgow Commonwealth Games”.
De havde ikke selv råd.
Noget som Cisco - som vi har en masse nyt fra senere idag eller imorgen - hjalp dem med at få realiseret.
BT manden kan ydermere fortælle at de - tilbage i november - også var ude med hjælp.
Her var det ITN, der ikke lige havde råd til at sende trådløst i London.
Derfor hjalp BT dem med et “wireless transmission system”, så de slap for at skulle ud og leje en SNG truck. ( i alt fremtid ?)
Som vi forstår det er der tale om et permanent system, der dækker det meste af London, så ITN og sikkert andre kan sende “breaking News” fra byen, når den sker.
I stedet for at droppe det, da det jo koster penge at sende trådløst via SNG eller LiveU.
Som han slutter, ser det ud til at han mener at “The media industry” ikke kan finde ud af at tjene nogle penge.
Og at det ville være ret smart at lære.
Et problem vores lokale DR1 og TV2 måske ikke har, endnu.
Altså så længe forbrugerne er tvunget til at fuldfinansiere DR og så længe forbrugerne ikke kan bo i socialt boligbyggeri uden også at skulle betale for adgang til flere af TV2s kanaler.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?