Forsiden > News > Discovery Networks - nu med NOS

Discovery Networks - nu med NOS

torsdag 28. maj 2015, af Tom Dissing

I går handlede det om deres opkøb af Canal 8 Sport og Canal 9, der blev endeligt godkendt af konkurrencemyndighederne, hvilket betyder at denne styrelse vurderer at de ikke “er dominerende” på et marked hvor der allerede er mange andre der sender sport.
Den godkendelse var de ikke overraskende glade over henne hos Discovery Networks Danmark.
Herfra siger administrerende direktør Christian Kemp:
-Vi er glade for, at handlen nu endelig er på plads. Canal 8 Sport og Canal 9 supplerer vores i forvejen stærke brandportefølje positivt og hjælper os med at leve op til vores målsætning om at levere topunderholdning og sport til de danske seere. Med handlen tager vi endnu et vigtigt skridt i retning af at blive Danmarks næststørste kommercielle tv-udbyder, slutter han.
Kanalerne kommer i den forbindelse helt sikkert til at spille en væsentlig rolle i forhold til deres rettigheder der inkluderer alle kvalifikationskampe til EM 2016 og VM 2018 inklusive alle kampe med det danske landshold, Premier League fodbold, spansk fodbold, Europa League og andet.
I samme omgang vil en række kampe fra Alka Superligaen over de næste 6 år også blive sendt på en kombination af Canal 8 Sport og Canal 9, og Eurosport Danmark, som de nu sætter turbo på.
Discovery Networks Danmark gen-lancerer nemlig Eurosport Danmark her den 1. juli, hvilket - sådan cirka - betyder at planerne for hvordan deres mange sportskanaler fordeler deres enorme mængder af sports TV.
Blandt de sportsgrene og turneringer du kan se frem til at opleve på Eurosport Danmark, bliver Alka Superligaen, den tyske Bundesliga, cykling, herunder Post Danmark.
Der bliver plads til tre Grand Slam-turneringer, samt ATP- og WTA -tennis.
Endelig bliver der sendt Capital One Cup, European Qualifiers, vintersport og meget andet.
Eurosport Danmark bliver for den indviede “en fusion” mellem Canal 8 Sport og Eurosport 2 og ender med at sende 2400 timers livesport om året.
Blandt de mange værter der sørger for at det hele spiller er: Brian Holm, Bjarne Goldbæk, Michael Gravgaard, Michael Mortensen og Sebastian Sørensen.
Christian Kemp fortsætter:
-Med Eurosport Danmark får vi en dansk sportskanal, der styrker vores overordnede sportsportefølje. Lanceringen hænger samtidig godt sammen med opkøbet af Canal 8 Sport og Canal 9. Begge dele er med til at styrke vores målsætning om at levere topsport til de danske seere, slutter han.
Det er muligt at se kanalen hos TDC, Yousee, Boxer, AltIbox, Viasat og Telia. Der forhandles med de øvrige distributører.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?