Forsiden > News > Discovery garanterer lunt efterår

Discovery garanterer lunt efterår

Sikre formater og masser af nyt

tirsdag 3. oktober 2017, af Tom Dissing

Blandt de garanteret interessante og relevante ting, for Discovery seerne dette efterår, er at både Lars Brygmann og Bubber springer ud som værter på en eller flere Discovery kanaler dette efterår.
Det er lettere uklart hvad Bubber kommer til at lave, mens det er helt sikkert at Brygmann får værtsrollen i “Brygmann og krigsveteranerne”, der som titlen antyder, følger “ni danske krigsveteraner, der alle er vendt sårede hjem fra krig, når de kaster sig ud på en vild mission om at gå 400 kilometer gennem et af verdens hårdeste terræner”.
Konkret det “øde og bidende kolde Nordøstgrønland”.
Bubbers format, bliver straks lidt mere afslappet, da han “kaster sig med blind tillid i armene på otte kendte danskere, der alle har skabt overskrifter i medierne”.
Hvordan det fungerer og hvem de kendte er, kan du glæde dig til og se frem til i løbet af efteråret, som vi forstår det.
Er du til bold, kan du se frem til at “landsholdet snører fodboldstøvlerne til de sidste to kvalifikationskampe i kampen om en plads til VM”, i dette efterår.
Der er naturligvis også en masse til kvinderne, på kvindekanalen, Kanal 4.
Her kan kvinder og - ganske ofte - deres mænd, se frem til at opleve “Mænd på barsel”, der nu bliver endnu en sæson ældre.
I år dog noget mere ekstrem end tidligere.
Hvordan og hvornår, kræver nok at du kigger forbi kanalen tit og ofte.
Som vi forstår går “Mænd på barsel”, denne gang “helt til grænsen”.
Det skal dog bare ikke tages mere bogstaveligt end at de er nede ved grænsen, altså landegrænsen.
Eurosport garanterer bunker af sport, fordelt på 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2, mens Discovery Channel, ID, TLC, Discovery World, Animal Planet og Discovery Science lover at de sender et utal af “knivskarpe udenlandske programmer”.
Pressen kan se klip fra det kommende efterår på en vimeo video, der har nummer 229820485.
Desværre er privacy sat til at det kun er pressen der kan se med, så indtil det bliver ændret, eller indtil der kommer nogle egentlige promoer, kan du altså ikke se levende billeder fra dette efterår, endnu.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?