Forsiden > News > Discovery og Eurosport viser efteråret frem

Discovery og Eurosport viser efteråret frem

onsdag 24. august 2016, af Tom Dissing

Efteråret er som altid snart over os.
Og det betyder jo at rigtigt mange af os kommer til at bruge en del mere tid foran den store flade.
Heldigvis er der mange indholdsleverandørere og broadcastere der gerne vil hjælpe os med at hygge, derhenne foran TVet.
Som eksempel Discovery, der netop har løftet sløret for deres efterår, der bliver fuld af nye danske reality og dokumentar -serier, suppleret op med sport og endnu flere serier og film.
Efteråret ser ud til at være blevet speielt målrettet kvinder, der som du måske ved, er lidt hurtigere til at tage en købsbeslutning og derfor lidt mere relevante for de annoncørerer der helt sikkert også glæder sig til efteråret.
Derfor kan Kanal 4 byde en god del nye formater, som “Topmodel Curves”, “4-Listen: Det vi siger” og “Mænd på barsel”.
Kanalen har med andre ord planer om at kigge “ned i den moderne kvindes mange facetter”, samtidig med at pressematerialet pointerer at ideen er at “byde på indsigt og debat om alt fra kvindeidealer og skønhed til barselsorlov og ligestilling”.
Slutteligt går kanalen “helt tæt på”.
Noget der sker i “Helt Ærligt”, hvor to kendte kvinder hver gang “tilbringer tre dage med hinanden”, der bliver klippet sammen til “en række hudløst ærlige samtaler om livet på godt og ondt”.
Kvinder som Mille Dinesen, Sarah Zobel, Dicte, Paprika Steen, Signe Lindkvist og Andrea Elisabeth Rudolph åbner op.
Hovedkanalen, der fortsat er Kanal 5 åbner efteråret op med underholdning, kriminalstof og fakta, som de selv skriver det.
Som eksempel kan seerne se frem til “Team Ninja Warrior Danmark”, der inkluderer “verdens vildeste forhindringsbane”, hvor unge M og K’ere konkurrerer om at være bedst og hurtigts.
Carsten Bang & Co. er tilbage med “5. halvleg”, ganske som Jan Magnussen inviterer indenfor i privaten.
Han har valgt at tage et TV hold med rundt på job, og hjemme ved kone og børn.
Formatet der - ganske morsomt - kommer til at hedde “Familien Magnussen”, der kunne få enkelte til at tænke på en anden succesfuld ”familieserie” er planlagt til at give et “unikt indblik i livet som racerkører”.
Er du til bold, er det også Kanal 5 du skal åbne for.
Kanalen er nu “hjemmebane for det danske landshold”, suppleret af Alka Superliga, Premier League, Europa League, La Liga og Serie A, for nu blot at nævne et par af de ligaer de sender fra.
Kampe der er så mange, at de også kan opleves på 6’eren, Canal 9 og Eurosport, der omvendt er med i de fleste kanalpakker, hvorfor det jo bare er at åbne.
En enkelt produktion der springer i øjnene i forbindelse med efteråret, er Discovery Channels “tre nats” ( i USA og formodentligt også her i landet, red. ) produktion “Harley & The Davidsons”.
Her kan dem der bare ikke kan få nok af benzin, få den “helt rigtige” ( dramatiserede ) historie bag Harley Davidson motorcyklerne.
Seneres byder TLC på et kig ind i Britney Spears lillesøsters liv.
Hun er også på vej til at blive kendt. Se hvordan i “Jamie Lynn Spears: When The Lights Go Out”.
Vi har fundet et par promoer.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?