Forsiden > News > Discovery præsenterer deres efterår

Discovery præsenterer deres efterår

torsdag 13. august 2015, af Tom Dissing

Som altid når Discovery præsenterer deres efterår sker det med et brag.
Således også i år, hvor det ser ud til at Discovery har taget SBS til sig, og derfor fejrer indgangen til et efterår, ganske som SBS plejer at gøre det.
Det forandrer dog ikke at seerne kan se frem til en række formater og serier, der er målrettet de yngre seere, der ikke er “blevet gamle nok” til at se DR eller TV2.
Bevares.
Både DR og TV2 hart unge kanaler, og det er sikkert blandt andet dem de konkurrerer med hos Discovery.
I bedste stil har de skabt et site hvor det er muligt at se klip fra deres mange nye formater, der bliver sendt hen over årets sidste par måneder.
Se vidoer klip og omtale heromkring.
Ellers kan du se frem til masser af sport på deres mange kanaler.
På andre som Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, ID, Discovery Channel, og TLC kan du blandt andet se “Danmarks Ninja Warrior”, “5. Halvleg” og “Janus og Skyggedanmark”, der er en reportageserie.
Politibetjent Kristian Bech “graver dybt ned i arkiverne” i “Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor de netop jager personer der ( fortsat ?) er efterlyst.
Noget man sagtens kan være, uden at være blevet væk.
Politiet har bare ikke altid tid til at finde dem der er væk.
Gitte Nielsen indtager Kanal 4, hvor hun er vært i et slags talkshow “Gitte Talks”, hvor hun taler om “tunge emner med hudløs ærlighed”.
Samme kanal byder også på “De 3 Wichmanns”, der er tre Hollywood-søskende, der kommer fra Lolland Falster.
De arbejder blandt andet med “Forest and Bob” der er et tøjmærke.
Er du til unge kvinder uden særligt meget tøj på, er det også på en Discovery kanal du finder “Danmarks næste Topmodel”.
Ny vært er Cecilie Lassen, der blandt andet skal forholde sig til at landets næste topmodel også kunne være en mand.
Ellers er det blevet tid til nye episoder af “Nyskilt” “De unge mødre” og nyt fra “Bashee”, der blev sendt på HBO i januar.
Discovery skriver ikke så meget om det, men gad vide om det ikke er planen at slutte det hele af med uendelige mængder sport på alle deres sportskanaler, der med garanti har investeret enorme summer i netop det sport mange gerne vil se.
Forvent at det bliver sendt på blandt andet Eurosport Danmark og Eurosport.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?