Forsiden > Ny teknik > Du er ret heldig hvis du valgte Pix-E

Du er ret heldig hvis du valgte Pix-E

torsdag 17. marts 2016, af Tom Dissing

Det ser ud til at hjælpe at være en slags monitor/lyd hardware producent, som det er tilfældet med Video Devices og deres søster forretning Sound Devices.
Sidste nyt, er dog den lille dims på billedet, som deres Video Devices afdeling har fundet på.
En enhed der - som du kan se - betyder at pølsefingre, kolde ditto og en masse andre fingre pludselig kan håndtere lydsiden til noget på de ellers allerede heldige Pix-E recorder/monitorer.
Enheden, som de omvendt ser ud til at have planlagt, har et stik der passer direkte ind i en Pix-E i både 5 og 7 tommer versionerne, hvilket betyder at der kun er 4 stik i enheden, nemlig to lyd ind og to lyd ud.
Resten klares over det “specielle” Pix-E stik, der omvendt betyder at nyheden , der hedder Pix-LR, kan tage jack stik direkte ind i en Pix-E, og pænt præcist vise hvordan lyden ser ud.
Konkret i form af “23-segment LEDs”, der burde betyde at det rent faktisk er muligt at se om lyden overstyrer i optagelsen, eller ej.
De fleste er sikkert allerede solgte nu, hvor det - pluseligt - er muligt at styre lyden med knapper, og se om den overstyrer.
Noget der nærmest ikke er muligt idag, uden eksterne optagere eller miksere.
Men træk lige vejret.
Det er jo Sound Devices video afdeling vi taler om.
Så at de også lige har puttet lidt ekstra hardware ind i boksen, siger jo nærmest sig selv.
Pix-LR er således udstyret med deres heldige audio limiter hard/soft -ware, der - igen - med “LED indication” viser hvad den laver, suppleret af high-pass filters, gain control og de helt hysteriskt heldige record, stop, play, fast-forward og rewind, så du lige kan tjekke de der 4K Apple ProRes 4444 XQ, 12-Bit optagelser, hvor lyden vel sagtens også betyder en del.
Der er slutteligt “XLR-3F active-balance”/analog mic-level inputs (1 og 2) funktion, hvilket er kort for at du kan fortælle din optager at der er tale om et stereosignal, eller - mere realistisk - 2 mono signaler.
Vi behøves vel ikke pointere at der er - naturligvis - er 48V phantom power indbygget.
Prisen der skulle ende på 399 dollars.
Paul Isaacs, Director of Product Management and Design, Sound Devices siger:
-The Pix-LR is a great way to bring our renowned Sound Devices audio integrity into our Video Devices products line, slutter han.
Læs mere heromkring, eller se den lille demo video herunder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?