Forsiden > News > E-see prisen netop uddelt

E-see prisen netop uddelt

onsdag 22. juni 2016, af Tom Dissing

Hvis du stadig ikke har vundet en E-see pris, er det godt nok stadig kun 11. gang den blev uddelt i år.
Omvendt, er det da vist ved at være så meget en tradition, at vi godt kan ønske Tina Holst Mortensen rigtigt meget tillykke med prisen.
En pris der blev tildelt en FTP-elev fra Tv 2 Øst i Vordingborg, der - kort sagt - er skide klog.
Prisen er nemlig sådan en “Er du skarp på faglig viden”, pris, der kan handle om alt fra hvor de der bits er henne i en 8bit fil, der bliver konverteret på et multikerne 64bit styresystem, til mindre simple spørgsmål.
Spørgsmåls som Tina Holst Mortensen åbenbart ingen problemer har med at svare på, selv om at hun fortsat “kun” er elev.
Tilbage på E-see forklarer Kim Gude at prisen - der er et Sony action-camera - er en tilskyndelse til at branchen:
-Som leverandør vil vi gerne være med til at understøtte, at dem der er under uddannelse til film/tv branchen har fokus på, at det ikke er nok at kunne noget, man skal også vide noget som en solid faglig ballast for at kunne begå sig i branchen, slutter han.
Max Jørgensen fra Medieskolerne supplerer:
-Vi er utrolig glade for at kunne have den her tradition, hvor en leverandør aktivt er med til at præmiere faglige kundskaber. Det er noget, eleverne går meget op i og der er ingen tvivl om, at netop E-see prisen motiverer mange til at give den ekstra skalle ved den skriftlige prøve på 4. skoleperiode, slutter han og pointerer dermed at de fleste elever - ganske som Tina Holst Mortensen - er pænt skide kloge, der i 4. skoleperiode, hvor den skriftlige prøve der danner basis for hvem der vinder den fine E-see pris.
Folk der ikke har prøvet at vinde denne pris, kan ikke vide at det mest af alt handler om hæderen. Og at det ellers fine Sony camera blot skal ses som en lille gave, der understreger at det altså handler om hæder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?